Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
A jebo ga ti zar je bitno šta je unutra, pa udjes u panel pa nadjes 5-6 restrimerskih listi , jos par izvora, ostalo sve jedna konekcija . Ćejf je provaliti , nije bitno šta je unutra ..nije niko gladan listi, ovo je kleptomanija ;)
Drugo je panel a drugo ott pleyer.To je istocni pleyer rusi,rumuni i po koji talijan

pa ja sam jucer pital dok je bila akcija, pa sam samo dobil lajkića, nije da mi je neophodna lista, ja kolko sam doma, ja si nađem/posložim nešto, nego tast mi je problem, nema me doma, po terenu sam pa mu ne mogu mjenjati listu dok rikne, i čovjek je tužan... tužna prića :P ciljam na višekonekcijsku :) ili neku koja podnosi ak se gazda ukljući...

Odjavljujem se od diskusija do nekog drugog puta :D pozdrav "normalnima"
Sto se ti prodajes ko neki filozof-dobrotvor , ti si na SF vec godinama da bi se ogrebo i ovdje palamudio ljudima , da ti nije SF-a znalaca ti bi gledo youtube ! Nemoj bgt , pocinjes ko Dsuki pametujes a nikakvog dobra od tebe :) !
Momci se sami snadju i onda imaju pravo da rade sta hoce , sad dali je to moralno prema drugima to je filozofija , ti otiso mislim u D zaradis eure i kad trosis u kafani briga te sto neko nema da jede ili podjes oko sebe pricat kako to nije uredu zbog onih koji nemaju ! Idi bjezi pusti raju da uziva na nacin koji im odgovara u datom momentu !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom