Од заслужено во 1/4 финале, па 1/2 финале до НАЈЗАСЛУЖЕНО финале, секоја чест за Шведска !
![Браво :bravobe: :bravobe:](/styles/default/xenforo/emot/bravo.gif)
Да ја спуштиш Франција на 25,26 гола не е мала работа, браво, доказ дека функционирала одлично одбраната и одличен на гол Паличка !
Преку таквото ми дојдоја французите, ептен ги замразив, така се провнаја и со Унгарија во 1/4 финалето, ептен ми е криво за Маџарите, многу сакав тие да одат во 1/2 финале, ќе беше доста интересно со Шведска, па и вака ми се напрај мерак шо испадна Франција.
Ване играчиште
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
Готфридсон, неговото искуство вреди злато во оваа Шведска, многу корисен играч, Клар исто одличен бек, брз проток на топка, скоро сите акции во напад одат преку него, како по ноти, вроден му е овој спорт на скандинавците.
Во другото полуфинале, очекувам доста интересен меч, тесна утакмица, пак според обложувалниците благ фаворит е Данска, исто како со Норвешка, јас пак одам контра нив како и тогаш
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Повторно му давам предност на Шпанија, заради искуството и уиграноста на ова СП, доста добро играат, ја сомелија Норвешка, ќе биди интересно со Данска, искрено повеќе ги обожавам Данска, ама давам шанси за победа на Шпанија.