Око не, ама некоја шипка, тег над 5кг...Го погоди човекот, јас мислам дека на Анон и Кајли да се соблече тешко дека око би фрлил.
@Anon да се насмееме бато. Те поштуем поише од пола кокошки на форумов.
Око не, ама некоја шипка, тег над 5кг...Го погоди човекот, јас мислам дека на Анон и Кајли да се соблече тешко дека око би фрлил.
Цицка е алерт у мозок на секое машко...посебно пуш ап градник. Ти кур да видиш нема да зинеш?Се понашате како цицка да немате со очи видено, па секоја која ќе стави пуш ап градник вие подзинати.
Јас зинувам еве си признавам, фала богу на маскиве лиги да не ми капат.Цицка е алерт у мозок на секое машко...посебно пуш ап градник. Ти кур да видиш нема да зинеш?
Абе бетер сте, ја не знам само зошто тоа негирање.....
Мажите се само слугите у сексот, жените се правите уживатели.....не лиги од уста, цела мокра ќе станешЈас зинувам еве си признавам, фала богу на маскиве лиги да не ми капат.
Јас жива вода сум од прозор да видам машки полов орган, не па пред мене.Мажите се само слугите у сексот, жените се правите уживатели.....не лиги од уста, цела мокра ќе станеш
Eпа...Јас жива вода сум од прозор да видам машки полов орган, не па пред мене.
На дарк веб негде дик пик споделувате...се криете, како Масоните сте тајни.Јас жива вода сум од прозор да видам машки полов орган, не па пред мене.
Споделуваме на бит пазар карши фонтаната... кое мушко праќа дик пикс.. вие сте совршени од светиот дух зачнати, затоа само коленичам пред мушко.На дарк веб негде дик пик споделувате...се криете, како Масоните сте тајни.
Ја ти викам слуги сме, а ти совршени....заради курот е коленичењето, да не е он ништо нема од нас.Споделуваме на бит пазар карши фонтаната... кое мушко праќа дик пикс.. вие сте совршени од светиот дух зачнати, затоа само коленичам пред мушко.
Тотално си во право, ја и ти може да не праиме муабет, ама меѓу мене и него никад нема да има недоразбирања, јас секогаш имам неколку топли и влажни места.Ја ти викам слуги сме, а ти совршени....заради курот е коленичењето, да не е он ништо нема од нас.
Не, неЦицка е алерт у мозок на секое машко...посебно пуш ап градник. Ти кур да видиш нема да зинеш?
Абе бетер сте, ја не знам само зошто тоа негирање.....
Не сум одела во теретана со билдери ама гледам по социјалните мрежи како се обесени пред огледала, небитно која му е целта негова дали за бицепсот или трицепсот да го рекламира ама не можи да се жали дека некоја го деконцентрира со задникот а тој истото го прави иако ненамерно,ама ај нема везе забегавме од темата...според тоа како пишуваш како да не си била во теретана мислам со вистински момци билдери, тие можеби се разголени по мајца, точно дека прават селфиња повеќе пред огледало, ама не поради тебе и мене, туку поради себе, тој е вљубен во својот бицепс и сака да дојде до тој степен кога неговиот колега ќе му љубомори, без разлика од тесните женски хеланки што се толку тесни што се исцртува крофната пред негов поглед и најмалку може да се вежба со таква теснотија и тука нема трт мрт се знае зошто,
... спортска облека и каква треба да биде за тренинзи не треба да ја коментирам ако си спортски дух!
Кои се вистинските проблеми ?И секој што ќе си бега со џип од теретана, вас магично ви треба превоз пошто ви се расипал тротинетот.
Да, може да генерализираме до утре и проблемот ќе си стои. Одвлекуваш од дискусија за вистинските проблеми.
А во овој дел, проблем е ако одиш за сликање, тоа ти го кажува анон последните два саати али тко да ти каже Ивана муабетот.
На некои џабе му е и ку.от оти исто ко да го нема, реалноЈа ти викам слуги сме, а ти совршени....заради курот е коленичењето, да не е он ништо нема од нас.
Како што кажа претходно самата, сега јас тебе ќе те прашам. Зошто ги следиш, нели?Не сум одела во теретана со билдери ама гледам по социјалните мрежи како се обесени пред огледала, небитно која му е целта негова дали за бицепсот или трицепсот да го рекламира ама не можи да се жали дека некоја го деконцентрира со задникот а тој истото го прави иако ненамерно,ама ај нема везе забегавме од темата
Според твоите мислења, испадна дека и ти си манијакАма разберете дека нејзин е профилот, шо мајка бараш ти да ја следиш неа ? Значи од старт одиш со намера да ја манијачиш, сигурно не ја следиш за некој рецепт да научиш
Па пишав де нагоре, сите следиме некого, ама се си има своја граница, јас не напишав дека ги манијачам, другари ми се повеќето, плус билдери ако нешто мразам тоа е вештачки напумпани глуфци, дека спомнаа на таа тема затоа се надоврзав.Како што кажа претходно самата, сега јас тебе ќе те прашам. Зошто ги следиш, нели?
Според твоите мислења, испадна дека и ти си манијак
дам сто?Link moze?