Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.135
Поени од реакции
11.703
Го погоди човекот, јас мислам дека на Анон и Кајли да се соблече тешко дека око би фрлил.
Око не, ама некоја шипка, тег над 5кг...

@Anon да се насмееме бато. Те поштуем поише од пола кокошки на форумов.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Се понашате како цицка да немате со очи видено, па секоја која ќе стави пуш ап градник вие подзинати.
Цицка е алерт у мозок на секое машко...посебно пуш ап градник. Ти кур да видиш нема да зинеш?
Абе бетер сте, ја не знам само зошто тоа негирање.....

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.383
Цицка е алерт у мозок на секое машко...посебно пуш ап градник. Ти кур да видиш нема да зинеш?
Јас зинувам еве си признавам, фала богу на маскиве лиги да не ми капат.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Јас зинувам еве си признавам, фала богу на маскиве лиги да не ми капат.
Мажите се само слугите у сексот, жените се правите уживатели.....не лиги од уста, цела мокра ќе станеш :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.383
Мажите се само слугите у сексот, жените се правите уживатели.....не лиги од уста, цела мокра ќе станеш :D
Јас жива вода сум од прозор да видам машки полов орган, не па пред мене.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.383
На дарк веб негде дик пик споделувате...се криете, како Масоните сте тајни.
Споделуваме на бит пазар карши фонтаната... кое мушко праќа дик пикс.. вие сте совршени од светиот дух зачнати, затоа само коленичам пред мушко.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Споделуваме на бит пазар карши фонтаната... кое мушко праќа дик пикс.. вие сте совршени од светиот дух зачнати, затоа само коленичам пред мушко.
Ја ти викам слуги сме, а ти совршени....заради курот е коленичењето, да не е он ништо нема од нас.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.383
Ја ти викам слуги сме, а ти совршени....заради курот е коленичењето, да не е он ништо нема од нас.
Тотално си во право, ја и ти може да не праиме муабет, ама меѓу мене и него никад нема да има недоразбирања, јас секогаш имам неколку топли и влажни места.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.912
Поени од реакции
19.260
Не, не
...според тоа како пишуваш како да не си била во теретана мислам со вистински момци билдери, тие можеби се разголени по мајца, точно дека прават селфиња повеќе пред огледало, ама не поради тебе и мене, туку поради себе, тој е вљубен во својот бицепс и сака да дојде до тој степен кога неговиот колега ќе му љубомори, без разлика од тесните женски хеланки што се толку тесни што се исцртува крофната пред негов поглед и најмалку може да се вежба со таква теснотија и тука нема трт мрт се знае зошто,
... спортска облека и каква треба да биде за тренинзи не треба да ја коментирам ако си спортски дух!
Не сум одела во теретана со билдери ама гледам по социјалните мрежи како се обесени пред огледала, небитно која му е целта негова дали за бицепсот или трицепсот да го рекламира ама не можи да се жали дека некоја го деконцентрира со задникот а тој истото го прави иако ненамерно,ама ај нема везе забегавме од темата
Автоматски споено мислење:

И секој што ќе си бега со џип од теретана, вас магично ви треба превоз пошто ви се расипал тротинетот.

Да, може да генерализираме до утре и проблемот ќе си стои. Одвлекуваш од дискусија за вистинските проблеми.

А во овој дел, проблем е ако одиш за сликање, тоа ти го кажува анон последните два саати али тко да ти каже Ивана муабетот.
Кои се вистинските проблеми ?
Автоматски споено мислење:

На некои џабе му е и ку.от оти исто ко да го нема, реално

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Не сум одела во теретана со билдери ама гледам по социјалните мрежи како се обесени пред огледала, небитно која му е целта негова дали за бицепсот или трицепсот да го рекламира ама не можи да се жали дека некоја го деконцентрира со задникот а тој истото го прави иако ненамерно,ама ај нема везе забегавме од темата
Како што кажа претходно самата, сега јас тебе ќе те прашам. Зошто ги следиш, нели?
Ама разберете дека нејзин е профилот, шо мајка бараш ти да ја следиш неа ? Значи од старт одиш со намера да ја манијачиш, сигурно не ја следиш за некој рецепт да научиш :)
Според твоите мислења, испадна дека и ти си манијак :D

Член од
5 март 2018
Мислења
16.912
Поени од реакции
19.260
Како што кажа претходно самата, сега јас тебе ќе те прашам. Зошто ги следиш, нели?

Според твоите мислења, испадна дека и ти си манијак :D
Па пишав де нагоре, сите следиме некого, ама се си има своја граница, јас не напишав дека ги манијачам, другари ми се повеќето, плус билдери :sick: ако нешто мразам тоа е вештачки напумпани глуфци, дека спомнаа на таа тема затоа се надоврзав.

Kajgana Shop

На врв Bottom