Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

M

Macedon1um

Гостин
Шо подразбираш под провокативна фотографија баш ме занима :)
Оти секое око различно гледа, на некој можи некоја по пижами му се гледа провокативна.
Ова на пример https://twitter.com/givemebrainx/status/1292863267908595712

И утре кога некој напален ќе ги реобјави со број и сл глупост истите овие ќе што сами си објавуваат ќе плачат по медиуми

Член од
5 март 2018
Мислења
16.912
Поени од реакции
19.257
Не, напротив. Сакам да ти доловам дека одиш во теретана за сопствено здравје, да одржаваш форма, да ВЕЖБАШ.
Не одиш на фотосесија.
АКО одиш на фотосесија и се тртиш каде стигниш, прво нормално дека некој таму со споен врат ќе дојде и ќе те замара и нормално дека на инста ќе има некој „братучед“ некој кој ќе те замара.

Тоа е АКО одиш за да се сликаш, наместо да вежбаш.
Исто ти е ако одиш на одмор да се фотошопираш и тртиш наместо да се одмараш. ;)
Get the point?

Не може да имаш профил со 1000 следбеници и да објавуваш слики напучена над бенч па да очекуваш коментари од типот:
„Добро вечер почитувана, се надевам нема да одземам преголем дел од твоето внимание и слободно време, но би сакал да оддадам комплимент на твојата убавина.
Со почит, Владимир.“

Напротив, најверојатно голем дел од коментарите ќе ти бидат:
Мачка
БОМБА
ЛЕЛЕ како би ти го...
Маче јависе се.
dick pic
dick pic
dick pic

kaci ti?
wow bejbi

и слично.

Ем оправдувате некои што си го бараат со боринче, ем со тоа ја одвлекувате дискусијата од реалните проблеми.
Ок те разбирам, лично мене ми досаѓале секакви а немам на профил провокативни фотографии, за тоа постои опција игнор или блок, барем јас така се справувам кога ќе ми пристапи некој шо не го познавам.

Не ја правдам девојката,нејзин проблем е тоа, сигурно била свесна дека ќе биди мета на манијаци кога го оставила јавен профилот и постирала секакви фотографии од неа.

Ама муабетот сама си го бараше арно и се напрај е глуп, постои самоконтрола бе, јас познавам дечки кои им се слеквале буквално голи шо се вика, ги провоцирале до тој степен па биле измарширани од страна на дечките, значи не се сите болесници.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.661
Поени од реакции
37.620
Значи ако се сликам над бенч по хеланки курва сум,се ебам за пари така ?
А оние шо се сликаат со книги и клаваат сториња по инста со книгите в раце и шоља кафе тие интелектуалки се така ? Која ви е оваа селекција ?
Нејзино право, нејзин е профилот иако страшно ме иритираат таквите кои одат во теретани со шминка и цел им е само за да бидат видени ама човече нејзино право е, игнорирај ја шо сака нека прави.
...искрено и јас да те видам над бенч да се тртиш со тесни хеланки и да правиш селфие, ќе ти направам сцена дека ме деконцентрираш во вежбањето и биди сигурна дека сама ќе се засрамиш кога ќе ти речам како вицот со мечката и ловецот ,, ти си дојден во шумата да ловиш или да се е*беш,,... нејзино право ако не пречи на присутните во теретана , ако пречи, тоа веќе не е нејзино право, туку нејзино малтретирање врз присутните кои се однесуваат соодветно во теретана!

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.135
Поени од реакции
11.703
Ок те разбирам, лично мене ми досаѓале секакви а немам на профил провокативни фотографии, за тоа постои опција игнор или блок, барем јас така се справувам кога ќе ми пристапи некој шо не го познавам.

Не ја правдам девојката,нејзин проблем е тоа, сигурно била свесна дека ќе биди мета на манијаци кога го оставила јавен профилот и постирала секакви фотографии од неа.

Ама муабетот сама си го бараше арно и се напрај е глуп, постои самоконтрола бе, јас познавам дечки кои им се слеквале буквално голи шо се вика, ги провоцирале до тој степен па биле измарширани од страна на дечките, значи не се сите болесници.
Епа тоа сакаше и Анон да ти каже. Дека дел не се воопшто за оправдување.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.912
Поени од реакции
19.257
Ова на пример https://twitter.com/givemebrainx/status/1292863267908595712

И утре кога некој напален ќе ги реобјави со број и сл глупост истите овие ќе што сами си објавуваат ќе плачат по медиуми
Лоооол ова ако го пали некој тогаш има сериозен проблем :ROFLMAO:

Ама разберете дека нејзин е профилот, шо мајка бараш ти да ја следиш неа ? Значи од старт одиш со намера да ја манијачиш, сигурно не ја следиш за некој рецепт да научиш :)
И ок е сето тоа дури е во граници, сите следиме некого на социјалните мрежи, ама до степен да правам групи и да споделувам лични информации, телефонски број и шо ти јас знам е апсурд и треба да е казниво тоа.
Пишиш за некоја дека е курва, дека оди за пари, ставаш нејзина адреса, толку треба да се најди некој напален мајмун и да ја силова пред врата
Автоматски споено мислење:

...искрено и јас да те видам над бенч да се тртиш со тесни хеланки и да правиш селфие, ќе ти направам сцена дека ме деконцентрираш во вежбањето и биди сигурна дека сама ќе се засрамиш кога ќе ти речам како вицот со мечката и ловецот ,, ти си дојден во шумата да ловиш или да се е*беш,,... нејзино право ако не пречи на присутните во теретана , ако пречи, тоа веќе не е нејзино право, туку нејзино малтретирање врз присутните кои се однесуваат соодветно во теретана!
А по шо да вежба девојка во теретана ? Како да ја направи вежбата а да не се натрти еве не знам просветлете ме.
Истото е и со мажите, ако не ај и тие нека не се слекват по маици на прерамки оти ме деконцентрира бе, шо има тој да се стега пред мене, не можам рајат да вежбам од неговите мускули ...
И тие прават селфиња по цел ден дури и споредено повеќе селфиња тие прават од колку жените.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.471
Поени од реакции
13.644
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.661
Поени од реакции
37.620
...и на крај, заклучок?
пааа, секогаш колатерална штета ќе има кога се сака да се отргне вниманието од некој актуелен неуспех или гаф на владеачката гарнитура, посебно со актуелните вакцини против К19, исто како што ние сите тука се растрчавме на ова подтема ,,Јавна соба,, напуштајќи ги подтемите за коронавирусот, влада, економијата, ...спортските настани во државава моментално ни се утка, па ај да ја активираме старата каписла ,, Јавна соба,, после цели шест месеци мирување, па макар биле тоа во прашање малолетници, можеби ќе се смират и матурантите со нивните протести со дефокусирање со жештината во ,,Јавна соба,, !

Последно уредено:
Член од
2 декември 2020
Мислења
132
Поени од реакции
160
Дечки и девојки како што разбрав имало некоја апп на тел за четување и таму имало група во која се праќале nudes од наши девојки дали може повеќе инфо за тоа ако знае некој?
Grupata ja zatvorija denes, i ovie posledni 3 dena grupava full se napuni i izleze od kontrola, sekakvi manijaci, pedofili vo grupava, nekoi i tranvestiti bea, davaa broevi, posle pedofilive baraa nekoja snimka od nekoja maloletnicka.Porano grupava bese normalna, mozese da najdes nekoja za pari, no ovie denovi bese katastrofa, a i koga ja zatvorija po prv pat, imase i snimki od nekoi prostitutki od veles koi gi finansirase eden lik od Tetovo.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
А по шо да вежба девојка во теретана ? Како да ја направи вежбата а да не се натрти еве не знам просветлете ме.
Истото е и со мажите, ако не ај и тие нека не се слекват по маици на прерамки оти ме деконцентрира бе, шо има тој да се стега пред мене, не можам рајат да вежбам од неговите мускули ...
И тие прават селфиња по цел ден дури и споредено повеќе селфиња тие прават од колку жените.
Женските што навистина вежбаат, немаат време за фотосесии и правење муабет со секого. Овие секогаш вежбаат целосно посветени, никој не им коментира што носат и што вежбаат, остануваат незабележани.

На другата страна, во секоја теретана има по неколку женски што не идат за вежбање туку одат за да го добијат вниманието што им фали, прават се за да бидат забележани од сите за да се чуствуваат исполнето.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
nekoi i tranvestiti bea
eww овие од најлошите ви влегле таму, ццц, пу-пу, скраја да е
Иии, како што пиша членот над мене, провокативно е термин кој секој различно го перцепира.
Ај, сè сè само не се прајте наудрени дека не знаете што е провокативно.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.912
Поени од реакции
19.257
eww овие од најлошите ви влегле таму, ццц, пу-пу, скраја да е

Ај, сè сè само не се прајте наудрени дека не знаете што е провокативно.
Се понашате како цицка да немате со очи видено, па секоја која ќе стави пуш ап градник вие подзинати.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.135
Поени од реакции
11.703
Се понашате како цицка да немате со очи видено, па секоја која ќе стави пуш ап градник вие подзинати.
И секој што ќе си бега со џип од теретана, вас магично ви треба превоз пошто ви се расипал тротинетот.

Да, може да генерализираме до утре и проблемот ќе си стои. Одвлекуваш од дискусија за вистинските проблеми.

А во овој дел, проблем е ако одиш за сликање, тоа ти го кажува анон последните два саати али тко да ти каже Ивана муабетот.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Grupata ja zatvorija denes, i ovie posledni 3 dena grupava full se napuni i izleze od kontrola, sekakvi manijaci, pedofili vo grupava, nekoi i tranvestiti bea, davaa broevi, posle pedofilive baraa nekoja snimka od nekoja maloletnicka.Porano grupava bese normalna, mozese da najdes nekoja za pari, no ovie denovi bese katastrofa, a i koga ja zatvorija po prv pat, imase i snimki od nekoi prostitutki od veles koi gi finansirase eden lik od Tetovo.
Ако знаеш некој број кажи им на овие овде се утепаа од прашување.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.383
Го погоди човекот, јас мислам дека на Анон и Кајли да се соблече тешко дека око би фрлил.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.661
Поени од реакции
37.620
Лоооол ова ако го пали некој тогаш има сериозен проблем :ROFLMAO:

Ама разберете дека нејзин е профилот, шо мајка бараш ти да ја следиш неа ? Значи од старт одиш со намера да ја манијачиш, сигурно не ја следиш за некој рецепт да научиш :)
И ок е сето тоа дури е во граници, сите следиме некого на социјалните мрежи, ама до степен да правам групи и да споделувам лични информации, телефонски број и шо ти јас знам е апсурд и треба да е казниво тоа.
Пишиш за некоја дека е курва, дека оди за пари, ставаш нејзина адреса, толку треба да се најди некој напален мајмун и да ја силова пред врата
Автоматски споено мислење:

...според тоа како пишуваш како да не си била во теретана мислам со вистински момци билдери, тие можеби се разголени по мајца, точно дека прават селфиња повеќе пред огледало, ама не поради тебе и мене, туку поради себе, тој е вљубен во својот бицепс и сака да дојде до тој степен кога неговиот колега ќе му љубомори, без разлика од тесните женски хеланки што се толку тесни што се исцртува крофната пред негов поглед и најмалку може да се вежба со таква теснотија и тука нема трт мрт се знае зошто,
... спортска облека и каква треба да биде за тренинзи не треба да ја коментирам ако си спортски дух!

Kajgana Shop

На врв Bottom