Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.693
И Артур почна да дава поклони.. тотално изгубени во второ, ко првпат да играат
Или тотално прочитани. Нешто шо не воопшто тешко сезонава. Види ги сите СИТЕ напади ни се преку крила
Автоматски споено мислење:

Сега ќе дајме некој ќор гол со Мората и ќе се заборај се од овај ужас денес до наредната утакмица

Последно уредено:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Конечно од директна нафрлена топка од корнер да дадат гол.
Не ми текнува кога последен пат дале ваков гол.

п.с. Наполи не се важи.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Или тотално прочитани. Нешто шо не воопшто тешко сезонава. Види ги сите СИТЕ напади ни се преку крила
Поише мислев за у одбрана, ко да не знаат што треба да прават.. А за напад не може да сме прочитани кога не ни имаме нешто напишано..

Ајдее мај мен Мекени!!

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.693
МекКени е единствена светла точка сезонава, кини братот :)

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Мекени иако меѓу најниските, скоро секогаш у 16ник добива дуел.. исто и често во шанси влага и добри одлуки со пасовите праи, многу добар осет има за играта.. он и Артур едини што вредат во средина
Мекени е 1,85цм, не е баш меѓу најниските :D Интересна работа, и мене ми изгледа на многу ниско чоече на терен и баш пред некој ден видов на нет дека всушност не е воопшто низок. Можеби така изгледа поради афрото. :icon_mrgr:

Инаку, дефинитивно го имаме погодено џекпотот со него, има потенцијал да биде одличен бокс ту бокс, најдобар играч во нашата очајна средина сезонава.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.693
Мекени е 1,85цм, не е баш меѓу најниските :D Интересна работа, и мене ми изгледа на многу ниско чоече на терен и баш пред некој ден видов на нет дека всушност не е воопшто низок. Можеби така изгледа поради афрото. :icon_mrgr:

Инаку, дефинитивно го имаме погодено џекпотот со него, има потенцијал да биде одличен бокс ту бокс, најдобар играч во нашата очајна средина сезонава.
Уште еден доказ дека Паратичи има одлично око за таленти а е лош спортски директор.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Ве следам одамна има интересни коментари секогаш. Иначе утакмица слаба, само Шчесни и Американчено Ок, други просек. Ква ква себичен макс, Кулу и Берна дупки. Идеме напред 10 победи поред признавам само, да се фати приклучок, не ме интересира како

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Средината дај боже да биде наредна сезона сочинета од Артур МекКени, Локатели/Погба/Ауоар, и факинг бек ни треба за местово од Сандро, друогото е ок само треба топ тренер

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.661
Поени од реакции
88.512
Уште еден доказ дека Паратичи има одлично око за таленти а е лош спортски директор.
Во овој случај Пирло му кажал за Мекени, Паратичи само го прибра од Шалке.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Vrska nema Paratici be, samo Ronaldo go ima doneseno i toa samiot Kiki se ponudi koga vide kako mu rakopleskaat na J stadium po golot so makazite.. za kur ne go biva paratici, marota bese bogotacot..

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
МекКени е единствена светла точка сезонава, кини братот :)
Единствена? Данило, Шчесни, Квадрадо голф играат? :) Па и Роналдо, ДеЛихт и Мората би рекол дека се солидни сезонава. Средината ни е најголем проблем, заедно со левата бековска позиција и Бонучи. Другото е топ.

Не ја гледав цела, ама од тоа што видов можеше и 6-0 да биде, и 1-1. Мило ми е за Артур, нека продужи Пирло со оваа средина Артур - Бента - Мекени и топ ќе биде. За Бернардески нема надеж веќе, психички послаб играч не памтам у Јуве. Нека си бара нова средина не е дораснат за у Јуве, а колку само очекував кога го зедоа...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
Дека Бента е убедливо еден од најлошите играчи сезонава...
Не не, у тандем со Мекени и Артур за нијанса е поарен Бента, ако го игра константно можда ќе добие континуитет. Како и да е, Мекени и Артур мора да се стартери, а Бента и Рабио у никој случај заедно у тим.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119
Бента не е воопшто лош кога е покрај него Артур и кога е задолжен за дефанзива. Проблемот е кај него креацијата која кога ќе го нема Артур се очекува од него. А Рабио е приказна за себе, трча со главата долу, ни лево ни десно не го интересира ништо. Пример контрата прееска, се закопа во играч, а лево Мората и Роналдо сами.

Kajgana Shop

На врв Bottom