Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Како стигна Димитар Мираковски да биди тренер ахахаха

Denes site vidoja koja e silata na Pelister drugite neka mu ja dumaat ima da gazime do kraj bravo za deckite i strucniot stab motivirani raspolozeni gi izmocaa na domasen teren rabotnicki samo krivo mi e so ne igraa vo gradski park tuku na kale
Bravo uste ednas posebno za prvata i vtorata cetvrtina [emoji3515]
P. S. Koj mozese da zamisli deka mozi ke se borime za prva titula [emoji2958]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Прегледај го приврзокот 278678

Последно уредено:
Машиниииии :oleee:
Прв вистински тест и ново газење, сега не со +30, туку со 24 разлика, каков Пелистер, страшен Пелистер !!!!
Единствено кој можи да му парира за титула е мислам Работнички, а ние ги мелиме таму со преку 20 разлика во текот на цел меч, другите не ни стигаат ниту до колена !
Браво за играчите, браво за управата, браво за претседателот, браво за цел КК Пелистер, го имаме најдобриот тим во лигата, иако е рано има и плеј оф за играње, ама кога го размонтираш вака Работнички среде Скопје се е јасно, другите ниту до колена ни не стигаат....
Оваа победа ми дава огромна надеж за титула :ojeaa:
Верувајјј мииииии, го ебав јас Работничкииииииииииииии:sekcza::sekcza::sekcza::sekcza:

П.С. Колку само сега фали публика, се се поремети со короната, +4000 ќе имаше и во сала!

Ќе земиме едно ѓумче [emoji16]

Последно уредено:
Utre na 13ti pocnuva prvenstvoto gostuvame na Kozuf vo Gevgelija od17:30 posle na 16ti doma so MZT itn...

7/7, можда и неочекувано тешко по продолжение, ама се испрличи некако. Секоја победа во гости е добредојдена.

Тешка денес шутот слаб добри во скок игра ги потценивме ама на крајот преку продолженија убо излезе се уште не поразени Недела дома со МЗТ

Браво браво...
Колкави малери сме, тргна спортот, публика нема :D
Treba klubovite da pustat nekoe baranje peticija do federaciite barem 30% da dozvolat nesto a na fudbal i poveke da ima publika oti e na otvoreno
Vazno da pobedvame drugoto ke si dojdi ete i nadvor ke se radvame a denes pak teska ama podobro od kolku so Kozuf ne iskina toj Olujobi ama na krajot gi resime corba e rasporedot ama mislam deka ovaa ko ja teoavme ke terame uste mnogu za prv poraz i verojatno ke se borime za prvo mesto so MZT ama playoff ke bidi najvazen ova e samo zagrevanje a do togas ke vidime kako ke pazarat drugite a i nasite sega za sega sme super i rusime nasi rekordi 8 od 8 Bravo za igracite i strucniot stab a bogami i upravata po budali od nas se [emoji16]

P. S. Toj so ne ja gledase
Edit:
Пелистер в среда гостува во Скопје кај ТФТ Скопје, а следниот викенд во Битола ќе го пречека Кожув

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom