Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Добро шо кур чекаат 10 минути пред да почне главниот судија да ја прегледува снимката...

Ова од Шо беше за жолт па ја сфаќам одлуката да го поништи фаулот на Брејди. Ама како бе првата реакција му беше да му даде жолт на Брејди кога го откорна Кавани како последен играч што оди на 1 вс 1 ситуација со голманот? :cautious:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.334
Поени од реакции
46.989
Za vakvi situacii vrakaat samo ako padne gol, taka da ova ocigledno taka go tretiraa bidejki ako ne vratea cist crven ke dobiea barnli. Kako i da e prv pat gleam vakvo nesto ali ispravno mislam deka e, vo sprotivno barnli ke bea osteteni.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Добро шо кур чекаат 10 минути пред да почне главниот судија да ја прегледува снимката...

Ова од Шо беше за жолт па ја сфаќам одлуката да го поништи фаулот на Брејди. Ама како бе првата реакција му беше да му даде жолт на Брејди кога го откорна Кавани како последен играч што оди на 1 вс 1 ситуација со голманот? :cautious:
Абе на Шо фаулот беше повеќе за црвен, можеше нога да му откине. Не беше на топка туку директно на нога.

Ова на Барлни ќе беше црвен зошто беше последен играч, не оти беше страшен стартот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.491
КАКОВ СРАМ ДОПРЕ СУДИЈАВА :facepalm::facepalm::facepalm:

Ај што тоа на Шо беше за црвен на страна, ама зошто му даде жолт и даде фаул за Барнли? :facepalm: Вар реагира само за црвени картони и пенали... Ако веќе не даваше црвен требаше фаул за Јунајтед да досуди. Криминал од судии, ни правила не знаат.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Абе на Шо фаулот беше повеќе за црвен, можеше нога да му откине. Не беше на топка туку директно на нога.

Ова на Барлни ќе беше црвен зошто беше последен играч, не оти беше страшен стартот.
Може сум субјективен ама мислам дека она на Шо е чист жолт, а не црвен.

Мене повеќе ме чуди зашто не му беше прва реакција да му даде црвен на Брејди за стартот.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Може сум субјективен ама мислам дека она на Шо е чист жолт, а не црвен.

Мене повеќе ме чуди зашто не му беше прва реакција да му даде црвен на Брејди за стартот.
Капак беше и поништениот гол...

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Па лабаво за да се извади го поништи голот со судење фаул што на Барнли пред тоа не им досуди пет такви ситуации. Мизерија.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Капак на се и поништениот гол. Според мене немаше фаул во напад. Најмалку на ВАР требаше да се разгледува.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Многу неконстантно судење, поготово за голот. Цела утакмица клоцаат дибециве од Барнли и дозволува судијава погруба/помушка игра, ама помушка игра за голот не важи. Башка никад порано не се суделе вакви работи у 16ик, ептен се рогаа порано.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.775
Поени од реакции
8.548

Бреј експертиза ала Мурџо! На Шо беше фаул, прво топка после и нога. Оној од Барнли не ни идеше на топката, него да го собере Кавани, чист црвен.
Поништувањето на голот на Магваер, ептен нежно! Пред 10 години немаше ни да се сврти судијата, не гол да поништи!
И мислам дека е грешка што уопште гледаа ВАР за Шо, после досудениот жолт картон на овој од Барнли, ама енглези се ова :facepalm:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мечов ме потсети на Рос од Френдс кога играше рагби. Во случајов Рос е Јунајтед.
Не се нормални Барнли, нема многу галење, ти влегува и бубрег ти вади. Моментот кога Барнс се фрли по топката и попи пуна, до кај мене се слушна ударот. Ќе погинат ако треба.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
До што прво стигна Шо, до топката, или до ногата?
Стигна до топката, ама и со отворена копачка до ногата на играчот.
Пикфорд стигна и до топката исто така и го испрати Ван Дајк на годишен одмор. :)

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
До што прво стигна Шо, до топката, или до ногата?
Еднаш ја видов снимката и видов дека на нога иде, може грешам.
Да судеше судијата фаул одма немаше воопшто да се расправа ни за двете ситуации.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom