Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607
после претпоставувам Рома иде на гол
Само ова не го погоди. Рома беше умрено, какво идење на гол, не знаеа каде тераат, зрели беа за трет. И тогаш Конте ги направи измените и ги врати назад да бранат резултат и го примивме.

И како што рече некој поназад, одма се виде дека ќе го примиме, висеше во воздух голот, се растури играта што ја имавме и не знаеја кој кого чува и зошто...

Чиста саботажа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
Мене само ми е дискутабилен голот на рома ? Имаше онде елементи за фаул у напад, лакт у фаца кај Скринијар, бар од ова на хајлатсов сумљива работа е голов, а ја читам и неговава изјава каде инсистира дека бил удрен. Ако има удар тука, фаул е, али што е тука е, имаа услови за 1-3,1-4 денес, казна, каква и да е, макар и дискутабилна ситуација, е нешто под дифолт што се дешава кога дејствуваш, што вика и Ио, саботерски.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Кристанте од како влезе кај Рома, Хакими смени позиција, од десен бек дојде лев бек, а Јанг отиде десен бек. И овој тогаш го пушти Коларов место Хакими, да брани одморен играч. Коларов го на маалски фудбал пробуваше топка да одземе на средина терен, пред тоа една спука без врска у аут после кој и падна корнерот за голот. Хакими тука вадеше во најмала рака голаут, во најдобро сценарио контра за трет гол.
Автоматски споено мислење:

Мене само ми е дискутабилен голот на рома ? Имаше онде елементи за фаул у напад, лакт у фаца кај Скринијар, бар од ова на хајлатсов сумљива работа е голов, а ја читам и неговава изјава каде инсистира дека бил удрен. Ако има удар тука, фаул е, али што е тука е, имаа услови за 1-3,1-4 денес, казна, каква и да е, макар и дискутабилна ситуација, е нешто под дифолт што се дешава кога дејствуваш, што вика и Ио, саботерски.
И да го поништеше тој гол, во наредната акција ќе изедначеа. Апла очигледно беше дека примаме гол.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.775
Абе да УМРИ, Не го оправаат 10 докотори. Одамна вака не ми било.
Цел ден ми се еба. Бев во кафич и случајно беше пуштена на ТВ, доволно да ми го ебат денот.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.126
Поени од реакции
6.559
Real 2:2 Inter + ULAZI GAGLIARDINI = Real 3:2 Inter
Atalanta 0-1 Inter + ULAZI GAGLIARDINI = Atalanta 1:1 Inter
Inter 1:2 Torino + IZLAZI GAGLIARDINI = Inter 4:2 Torino
Inter 0-0 Spezia + IZLAZI GALIGLIARDINI = Inter 2-1 Spezia
Sampa 2-0 Inter + IZLAZI GAGLIARDINI (Inter počinje da igra odmah nakon izlaska dotičnog) = Sampa 2-1 Inter
Roma 1-2 Inter + ULAZI GAGLIARDINI = Roma 2-2 Inter Čovjek odluke!

Interesna statistika.
Автоматски споено мислење:

Haha peza

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе Конте се повлече пред да ги напраи измените, онака апла умрени изгледавме, Брајан Кристанте пуцаше на отворен гол 2 пати и Карсдорп еднаш, баш се гледаше голот, висеше, нема утка, од Марс се гледаше дека ќе примиме гол. И следеа измените кои немаа директна врска со исходот ама се знаеше дека тоа е тоа, само чиста среќа ќе ни донесеше 3 бода aaaaaaaaaaaaaaand its gone.

Го ништо Сенси вака и психички, и така е нестабилен дечкото со сите повреди овој го докрајчува, па пушти го денеска, таман беше во 70та да влезе и ќе сервираше трет гол.

Перишиќ е најслабиот играч во светот моментално, според форма. Све е надвор од него, тотална мизерија од играч.

Само победа против Јувентус ги вади од провалија, иначе уште една сезона ќе заврши на Водици.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@Фан Клуб Челзи:
Овој Конте да не го плаќаме нешто?

Да направиме некој swap ако не? Конте кај нас до крај на сезона пошто го плаќаме секако, а на нив ќе им го дадеме Лампард нека се вежба на Џенова и Сампдорија па кога ќе се навежба некасе врати?

Член од
6 април 2014
Мислења
5.126
Поени од реакции
6.559
Rezultati Intera u derbi mecevima ove sezone, a tek dolaze oni najbitniji:

Lazio - Inter 1:1
Inter - Milan 1:2
Atalanta - Inter: 1:1
Inter - Napoli 1:0
Roma - Inter: 2:2