Веганизам/Вегетаријанизам

M

Macedon1um

Гостин
А тоа шо го викаш ти просветлување, јас свесност за својта глупост, некој друг зреење и намалување на својта битност кај многу малку евидентно е присутна.
Многу ме интересина во 4 очи на овие да им кажат колку е жилаво кучешкото месо на вкус слично на телешко и како се они лицемери.... инстант ќе ги просветлат. :love:

Дали ќе имаат јајца овие да просветлуваат ако на појас ѕирка некоја чешка зброевка ? Спремна да тестира жилавост и на човечко месо

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Дали ќе имаат јајца овие да просветлуваат ако на појас ѕирка некоја чешка зброевка ? Спремна да тестира жилавост и на човечко месо
Не знам, те охрабрувам да ги прашаш.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Далеку е Србија може тебе да те прашам ако сакаш, веројатно си нивни преставник во Македонија чим си толку запознаен со нив.
Претставник не, подржувач да.

Повели контакт.

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
срндачот (сунчарката) извари ја пред да ја пржиш, далеку е повкусна и мирисот не и е толку интензивен.

Ако најдеш во природа шампињони пробај да ги испечеш надвор директно во жар :)
Тоа сконтавме, дека ќе беше боље прво да ја свариме. Првите 3, 4 ги шибнавме у рерна и малку ни се запекоа (не беа толку лоши, ама ги усравме). Останатите ги спрживме со путер и беа океј. Мене не ми смета силниот мирис (се олабавува со зачини и зеленчук), ама на другариве им беше интензивен.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
@CafeDelMar не беше многу страшно да отвориш тема во философија/психологија и да ги префрлиш мислењата таму. Можеше и да искористиш некое од мислењата на промоторите на веганството како воведно.

Јас сега на промоториве вегани им давам 2 дена да отворат тема во философија/психологија, да напишат асален вовед според нивна дефиниција, во спротивно јас ќе отворам и ќе напишам вовед каков што јас сакам, саркастичен но прецизен и со потценувачки и исмејувачки тон.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
@CafeDelMar не беше многу страшно да отвориш тема во философија/психологија и да ги префрлиш мислењата таму. Можеше и да искористиш некое од мислењата на промоторите на веганството како воведно.

Јас сега на промоториве вегани им давам 2 дена да отворат тема во философија/психологија, да напишат асален вовед според нивна дефиниција, во спротивно јас ќе отворам и ќе напишам вовед каков што јас сакам, саркастичен но прецизен и со потценувачки и исмејувачки тон.
За да бидеш прецизен треба да знаеш за што пишуваш :pipi:

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932

Доколку некој те претрка и отвори, можеби можеш овде... неодамна ја открив... на моја голема радост....

Претпоставувам може анализа како група на форумџии претставници на овој светоглед.... не е исто но би сакал да ти го прочитам сарказмот, како фелоу обожавател на Др. Хаус (y)

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Ние набравме сончарки кога бевме во Лазарополе пред три месеци, едно 9, 10. Една сончарка е цел оброк за човек, тоа се чудовишта. Само лошо ги спремивме и пола ни загореа. :D
Кој вие? Tи и Ботко? Да не набра од псилоцибинот по грешка, па да се преставуваш пак во множина Тајлере мој драг...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.363
Поени од реакции
30.764

Mislam deka veke ima tema otvorena tamu?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Mislam deka veke ima tema otvorena tamu?
Јас не ја гледам. Ваљда не е креирана од некој што ми е на игнор...
Зар ќе бевме толку тупи тука да дискутираме овде ако веќе имаше тема?

C

CoolIris

Гостин
Ја не сум ја креирала темата. Да си кажам, пошто сум ти на игнор.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Горе-доле колку луѓе имаш на игнор? :D

Има во подфорум Здравје, во Философија не гледам искрено.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Има во подфорум Здравје, во Философија не гледам искрено.
Има и ваква,
ама шо знам, застерени се темиве, плус не е само здравје туку е сфе, и затоа треба у философија да има.
Уште 45 саати имаат да отворат.

Kajgana Shop

На врв Bottom