Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков морал хајграунд, јас признавам љубоморен сум.Одите во крајности. Балансирана исхрана е секако најдобра ако станува муабет за здравјето. Се друго е борба за морал хајграунд.
Љубоморен на што? Се криете зад некои етички и морални вредности, а носите патики и користите телефони и компјутери произведени од експлоатирани деца. Лицемерно ми е мене. Неможе да бараш посебен третман само затоа што си веган.Каков морал хајграунд, јас признавам љубоморен сум.
Де дај и ти слика да видиме шо се добива со таа умерена исхрана.
Ти нешто читаш нешто не... од кај мене ме стави у вегани... јаас за сексипил праам муабет, види го на сликата, а ми пиша дека и алатот му е јак и сега чекам дикпик.Љубоморен на што? Се криете зад некои етички и морални вредности, а носите патики и користите телефони и компјутери произведени од експлоатирани деца. Лицемерно ми е мене. Неможе да бараш посебен третман само затоа што си веган.
Од утре јас ке одам бос и ќе барам тепих каде и да одам. Во име на децата од Тајван, ќе бидам следната скала во еволуцијата морално, етички, и ментално супериорен. Апсурд.
Не туку ти воопшто немаше појма што значи омнивор и откако прогугла да видиш што значи сфати дека тресна глупост а глупо ти беше да признаеш па ја сврте дискусијата у друг правец.Dobro jas go sfativ
Najverojatno. A vo koj pravec ja svrtiv vsusnost?Не туку ти воопшто немаше појма што значи омнивор и откако прогугла да видиш што значи сфати дека тресна глупост а глупо ти беше да признаеш па ја сврте дискусијата у друг правец.![]()
изгледа зависи од змијата, гледав еден каубоец како спрема rattlesnake потегаво месо од тоа здравје, како некој бразилски стек стоен 5 години у фрижидер
Kako ja spremas i koj del e
Po kozata povekje na kaj piton mi mava no nebitno,greoticka e.