Што кога ќе се сексуално рекреирате и после тоа го/ја нема никаде?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
А значи проблем му е местото на искачање! Оххх!
Ами како да ти помогнеме тогаш....хмм..:raz: ! Аха ми текна! Еве пример јас ветувам дека ке те познавам другиот ден после секс, ДОКАЗ: пред два дена на една девојка утрото и го оставив клучот од стан и све во него а јас си отидов на работа! Го познавав девојчето 3 дена до тогаш, два пати сме биле на кафе и вечерта у Картел!
Значи немам таква намера.
А ако не јас, ветувам ке ти најдам некој што ке ја заврши таа работа! Ама да дојдеш пак у картел ок?:smir:
Ацид немој со анти-реклама ЕЈ! Ке поскапи рибата на пазарот после шо ке праиме! :vozbud:

Боже мој :samoubijam: ....тука не е дечкото крив девојката е!тој си прашува си пробува оти да не :pusk:...а неа никој не ја тера да даде на сила....можела слободно да каже не!:poglava:...глупи се тие девојки...на темата има жално смајли и нешто луто смајли....:hihi:....зашто жално па се задоволила....и што се лути кој и е крив што била со некој што не го познава(оти само во тој случај може да е денес секс утре не ме познава):pogaz:..ах...брее...:kamsik:

Епа за тоа треба да ја испиташ убаво ситуацијата,а не да залетуваш бидејки се прават грешки.Убаво кажа buterfly...никој не тера со сила ако не сакаш нешто...ум за друг пат:toe:

никогаш досега ми се нема случено тоа,сепак кога одиш со некого треба и двајцата да си знаете на што сте дали 1 вечер или нешто подолго :toe:

Зашо да не одиш за една вечер?

абе за некој е ок да одиш за една вечер за некои не..ама тие што така решиле не треба после да им е криво што не ги познаваат :lol:

Боже мој :samoubijam: ....тука не е дечкото крив девојката е!тој си прашува си пробува оти да не :pusk:...а неа никој не ја тера да даде на сила....можела слободно да каже не!:poglava:...глупи се тие девојки...на темата има жално смајли и нешто луто смајли....:hihi:....зашто жално па се задоволила....и што се лути кој и е крив што била со некој што не го познава(оти само во тој случај може да е денес секс утре не ме познава):pogaz:..ах...брее...:kamsik:

Ех сите девојки на форумов да размислуваа ко тебе добро ќе беше.:wink:

После ебење нема каење ... не е битно дали го/ја нема .. за да заврши некој со секс треба двајцата да сакаат и да им работат хормоните ... си завршиле работа и никому ништо ... gremo naprej :)

Kolku pati vi se slucilo da imate seks so nekoj, a utre da go nema nikade, ne se javuva ni na mob., go nema doma, ednostavno propadnal vo zemja. Porakata koja vi ja dava e jasna, ama kolku pati vi se desilo?
Не ми се случило никогаш, нема ни да ми се случи.
Главна причина е тоа што не сум од оние што би имале секс за една вечер, па толку да не го знам типот за да немам понатамошна комуникација. Самата помисла на тоа ми е ефтина.

Mene mi se nema deseno toa zatoa sto sekogas sum imala dolgi vrski, znaci sum znaela so kogo imam sex, ali koga bi mi se desilo ne bi se zamarala mnogu, osobeno ako bil dobar sexot onda dvajcata sme dobile toa sto sme sakale, ako bide los onda jas nema da mu se javam poveke:pipi:

Не ми се случило никогаш, нема ни да ми се случи.
Главна причина е тоа што не сум од оние што би имале секс за една вечер, па толку да не го знам типот за да немам понатамошна комуникација. Самата помисла на тоа ми е ефтина.

Немој така златна, гледаш повеќето напатени мажи не веруваат дека воопшто постојат такви девојки. Ете, сега си и ти една лажливка ... мамата!:podsmev:
Туку незнам кој напиша демек мажите биле криви во еден ваков случај ... воопшто не се сложувам. Доколку не е силување, девојките се повеќе криви за такви едновечерни задоволства, кои најчесто оставаат подлабоки траги.
Лилааа!:dance:

Затоа што не гледам задоволство во некое механичко празнење со некој општ познаник или општ непознаник.

Па мене лично воопшто не би ми сметало да има такви девојки, кои едноставно би сакал со мене меѓусебно да си задоволиме сексуалните нагони, и после воопшто да не ми се јавуваат, не секогаш човек има време во животот за врска, а физиолошката потреба за секс е голема и мора да се задоволи.
Мислам дека и поголем дел од жените би се согласиле со мене воколку не постои релативно конзервативното домашно воспитување, кое што, за да не ме разберете погрешно, воопшто не е лошо.

Stvarno i ja go imam toj problem , zenite me iskoristuvaat samo za sex a posle koa ke se razmineme ne me ni poznavaat pa do koga vaka ... zarem site zeni zaboravija sto e ljubov , neznost i pocituvanje na sexualniot partner ... Tezok e zivotot veruvajte i nie maskite imame chuvstva

Sekso e ednostavno rabota koj moze da se sluci ako i od dvete strani ima simpatiziranje! A ne mi se slucilo i nema da mi se sluci zatoa sto toa e eden vid poizuvanje za devojkata koja sum ja odbral za da bidam so nea!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom