ПРИЈАТЕЛЕ ТИ НА СИТЕ НЕ ДОЗВОЛУВАШ ДА ЈА РАСИПАТ ТЕМАТА ОТИ ТИ ЈА СПИНУВАШ И НАЈАСНАТА ВИСТИНА ИНАКУ ЈАС ПОВЕКЕ ПРЕТХОДНО ЗБОРУВАВ ЗА ТОШИБА А ЗА ФУИТСУ Е 18000 И ГРЕАМ 70М2 И ТОА НА 28 СТЕПЕНИ И ПЛАКАМ 2500-3000ДЕНАРИ И ПОТРОШУВАЧКАТА Е 1400 ВАТИ НА ФАН 5 ПРИ ПОСТИГНУВАЊЕ НА ЗАДАДЕНАТА ТЕМПЕРАТУРА А ПОТОА 800 ВАТИ НА ФАН 2 ОДРЖУВАЊЕ А КОГА КЕ ЈА ПОМИНЕ ЗА 2СТЕПЕНИ ЗАДАДЕНАТА ПАГА НА 300ВАТИA ja Prijatele ke ti kazam deka pogresen te ucel i pogresno si naucil, i nema da dozvolam da ja zatupis temava so tvoite kvazi teorii....a ti slobodno grej se vo 35m2 so prosecni 1400w potrosuvacka na +7 so prosecna mokjnost ili isporacani nad 5kw i edvaj COP 3.5 kolku sakas.
Koga si zapnal tolku za Fujitsu, oni imaat eden takov model koj e primer za prevara okolu Pdesignh/BeckupHeater, i ova sum go opisal piveke pati niz sosednive komsiski forumi ne za da im nastetam na Fujitsu, tuku da se razbere Pdesignh... Backup...Tbiv i slicno.
Moze da go procitas i na ovaa tema modelot e so Tbiv -4C...retkost koja moze da se vidi na Eurovent kade Tbiv e najcesto -7 ama -4 e bas za u bukvar.
Најекономично греење (затоплување)
Добро, но пример 8-10 часа додека си на работа не би работела климата ? Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Druze tuka ima iskusni sto ja znaat ovaa rabota....sto ja tupis .... koga veke ja pustas klimata na greejne ....a najverojatno toa moze da bide veke sledniot vikend(gledam okolu 0 )...forum.kajgana.com
И ПАК ТИ ВЕЛАМ БАШ МЕ ЗАБОЛЕ ЗА ФИУТСУ,МИТ.ТОШИБА,ГРЕЕ И СЕ ОСТАЛО
Автоматски споено мислење:
ПАК ТЕ ПРАШУВАМ СТРЕЛЕЦ ДАЛИ И НА ПРОФЕСОРИТЕ НА ФАКУЛТЕТ СЕ КВАЗИ ТЕОРИИТЕ ШТО ГО БАРАА COP A NE SCOP КАКО УСЛОВ ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА КЛИМИ ИЛИ ТВОЈАТА.A ja Prijatele ke ti kazam deka pogresen te ucel i pogresno si naucil, i nema da dozvolam da ja zatupis temava so tvoite kvazi teorii....a ti slobodno grej se vo 35m2 so prosecni 1400w potrosuvacka na +7 so prosecna mokjnost ili isporacani nad 5kw i edvaj COP 3.5 kolku sakas.
Koga si zapnal tolku za Fujitsu, oni imaat eden takov model koj e primer za prevara okolu Pdesignh/BeckupHeater, i ova sum go opisal piveke pati niz sosednive komsiski forumi ne za da im nastetam na Fujitsu, tuku da se razbere Pdesignh... Backup...Tbiv i slicno.
Moze da go procitas i na ovaa tema modelot e so Tbiv -4C...retkost koja moze da se vidi na Eurovent kade Tbiv e najcesto -7 ama -4 e bas za u bukvar.
Најекономично греење (затоплување)
Добро, но пример 8-10 часа додека си на работа не би работела климата ? Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Druze tuka ima iskusni sto ja znaat ovaa rabota....sto ja tupis .... koga veke ja pustas klimata na greejne ....a najverojatno toa moze da bide veke sledniot vikend(gledam okolu 0 )...forum.kajgana.com
ОДГОВОРИ ЕДНАШ И ТОА КРАТКО И ЈАСНО АМА СЕ СОМНЕВАМ ВО ТОА ....
Автоматски споено мислење:
ОД НАВИКА ПРВИТЕ БУКВИ СЕ ПИШУВААТ СО ГОЛЕМА А ПОТОА ЗАБОРАВАМ КАКО И СЕАEdno prasanje... zosto piisuvas so golemi bukvi?
Ете ти директен и јасен одговор вакви одговори барам и од сите други без спин
Последно уредено: