Ako saka da doznae, ke doznae, bidi siguren....a i naskoro ke se doznae."Вероватно" монтираме а веројатно не.
Никогаш нема да дознае.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako saka da doznae, ke doznae, bidi siguren....a i naskoro ke se doznae."Вероватно" монтираме а веројатно не.
Никогаш нема да дознае.
Турли Тава се вика оваМираи 10 има Suzumi компресор, а Миараи 16 има надворешна Seiya така да тоа ти е како да зимаш Facelift модел автомобил
Kakva "Japanka", katastrofa.Турли Тава се вика ова
A ти кутрата мора да објаснуваш...иди налакирај тоа ноктите не е ова за тебе
Сузуми компресор прво непостои
Но постои Еуровент за Seiya....
Seiya10 so cena od 36.990...dava 2.12kw maximalno....ili na -7 toa se 7000btu...15m2
Seiya13 so cena od 38.990...dava 2.48kw maximalno....ili na -7 toa se 8500btu....18m2
Прегледај го приврзокот 256331
Eve haier tundra plus za isti pari kako lomoto so podobar cop na -7..tuka nekade se kinezive..za isti COP na -7 Lomoto dava poveke i
Прегледај го приврзокот 256345Eve haier tundra plus za isti pari kako lomoto so podobar cop na -7..tuka nekade se kinezive..
И што сакаш да ни кажеш...што не сум го предочил.....Поскапи цени имаш у start во пишанотоТундрата со Wi-Fi у Енергија е 26к, во Сет без Wi-Fi е 23.5к. Ај сеа допуни ја листата и од Гри до 30к денари, и да се посмееме.
п.с. Ломото беше 21к, сеа конечно видоа резултати од Еуровент па ја дигна цената на 24к.![]()
Ова за плус цената за одржување не се сложувам баш од проста причина што можиш да платиш за две години 1600ден и да имаш вкупно 3години како haier ili toshiba od energija .Не верувам дека за 26к енергија дава и 10години гаранција,туку и да сакаш да платиш да продолжиш над 3години ,нема можност.Ај уште еднаш, за тие што не читаат, 26к денари е СО ВКЛУЧЕН модул за Wi-Fi у Енергија, додека во Сет БЕЗ Wi-Fi модул e 23.5k денари.
Поскапи цени у старт? Него дали ги рачунаш тие 9 години по 900 денари + годишно за продужуење на гаранција? И математиката на крај која испаѓа.![]()
5 godini e vo setec...3 години безусловна гаранција
За опрема Мултисплит во Тошиба ке добиеш 36месеци гаранција без можност да ја продолжиш гаранцијата, а опремата кошта скоро 4000евра.Ај уште еднаш, за тие што не читаат, 26к денари е СО ВКЛУЧЕН модул за Wi-Fi у Енергија, додека во Сет БЕЗ Wi-Fi модул e 23.5k денари.
Поскапи цени у старт? Него дали ги рачунаш тие 9 години по 900 денари + годишно за продужуење на гаранција? И математиката на крај која испаѓа.![]()
Kaj koj ovie be naucnik?Точно, ама имаш 3 години безусловна гаранција. Кај овие МОРАМ да платам за да имам било каква гаранција.
Ти паднало тебе нешто од небо некоја кока кола па те пореметилоДа не ги барам лагите уназад со стотина страни за лажните податоци кои ги сеевте за Гри по форумов. Дел од нив паднаа по објавување на Еуровент.