Овој бродолом се дешава уште од 3-4 коло. И никако да се деси... Има некој проблем изгледа. Го снема ибра бродолом ќе ни се деси беше. Немаше бродолом. Се повреди Кјаер иста приказна. Се повреди Бенасер па иста приказна. Против Лацио играме без 4-5 првотимци и пак тепаме па нигде ни трага ни глас од тој Бродолом. Ајде до 38 коло има време еднаш мора да го погодите тој бродолом. Ако не секад има и наредна сезона.Вакво форсирање на табелата уште од 15 коло само миланезиве можат да го прават, и пак на крајот да не признаваат дека се борат за титула...
пс. Бродолом ќе ви се деси, памтете ми го зборот, од искуство ви зборам , и после тоа вака колективно ќе исчезните од форумов.
Брат ваш човек постираше табела и се радуваше како мало дете со утакмица плус пред другите,мораше да падне заебанција на ваша сметка,не се лути одма па ти.Вакво форсирање на табелата уште од 15 коло само миланезиве можат да го прават, и пак на крајот да не признаваат дека се борат за титула...
пс. Бродолом ќе ви се деси, памтете ми го зборот, од искуство ви зборам , и после тоа вака колективно ќе исчезните од форумов.
Вакво форсирање на табелата уште од 15 коло само миланезиве можат да го прават, и пак на крајот да не признаваат дека се борат за титула...
Барселонците у времето на пеп не беа влезени во овој unbeatable филм у кој што си ти со мислењево.Овој бродолом се дешава уште од 3-4 коло. И никако да се деси... Има некој проблем изгледа. Го снема ибра бродолом ќе ни се деси беше. Немаше бродолом. Се повреди Кјаер иста приказна. Се повреди Бенасер па иста приказна. Против Лацио играме без 4-5 првотимци и пак тепаме па нигде ни трага ни глас од тој Бродолом. Ајде до 38 коло има време еднаш мора да го погодите тој бродолом. Ако не секад има и наредна сезона.
Не може да е бродолом ако воопшто не се ни инвестирало во титула. Бродолом би било тренер од 10 + милиони годишно, напаѓачки тандем со цена од 150 000 000 и кур по чело на крај.пс. Бродолом ќе ви се деси, памтете ми го зборот, од искуство ви зборам , и после тоа вака колективно ќе исчезните од форумов.
Вакво извртување на работите само Интерашите и Зоран Заев може да направат, они постираат табели после други форсиралеВакво форсирање на табелата уште од 15 коло само миланезиве можат да го прават, и пак на крајот да не признаваат дека се борат за титула...
Кога ќе збориш за милиони само потсети се на ова фотографија, во тој бел лист имаш план за потрошени 250М само во еден преоден рок...Не може да е бродолом ако воопшто не се ни инвестирало во титула. Бродолом би било тренер од 10 + милиони годишно, напаѓачки тандем со цена од 150 000 000 и кур по чело на крај.
Не може да е бродолом ако Раде Крунич, Салемакерс и Пиер Калулу не се шампиони.
Знаеш дека има разлика од Unbeatable И бродолом што сите се надевате дека ќе се деси така?Барселонците у времето на пеп не беа влезени во овој unbeatable филм у кој што си ти со мислењево.
А верувам свесен си колкава е разликата.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Можеш по времето кога е пишан мојот коментар да видиш дека е минута пред стативата на Чахналоглу и после Кеси истотака пред крај имаше статива.Да бе миљарда шансе имаше Беневенто, Милан освен голојте ништо, стативете на друга утакмица ги погоди изглеа
Глуп си ти кој се палиш како мајмун на банана, човекот ве провоцираше, вие одма со контра табели, со мемиња и незнам со што, тоа меме од Симеоне ако не се лажам досега 15 пати ја имаш постирано на форумов, виде дека ти собира по некој лајк плус, па ќе ја форсираш додека можеш.Ти глуп си или што е работава, глеаш дека први твојте ја ставаат табелата?!
Еве и овде стај едно