Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.896
Дупло.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Во ред брат не форсај со сила кога не ти е на место муабетот, не е заглавен Интер со Коларов и Видал и тоа е тоа.

Уште 44 гола.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лукаку сам ги победи денеска но сепак тоа не е доволно за рандом фан на премиер лигата и манчестер јунајтед кој го видел резултатот на резултати.ком и си рекол мех 1 гол против Кротоне на 3-2 хехе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
najbitno od sve e ova so lautaro, uste posle utakmicata so verona napisav deka e od pregolemo znacenje on da vlaga u gol serija, 2 utakmici, 4 gola dade, u dobra forma e.
Mozno e lukaku da ne igra so sampdoria ama alexis se vrati, ke dostavat so lautaro golovi, slabi se mnogu sampdoria godinava samo me plasi odbranava sto dopusta od nisto golovi pak, denes ne smeese poveke od gol da se primi a i bese idealno i so clean sheet da se istera bidejki krotone se statisticki ekipa so najslab napad ako ne se lazam. Go nadminaa denes prosekot na dadeni golovi sto go teraat sezonava, od druga strana pa inter netipicno za niv igra fenomenalno u napad, toa sto bea atalanta lani sega se inter bar do ovoj del od sezonata.

Akcijata za cetvrtiot i posledniov gol bea odlicni, i golovi na koi konte najmnogu insistira, ili centralno da se izbusi so lukaku koj ke isfrli od igra dosta igraci ili vaka preku bekovive. Da se napomene i Lukaku, igrac za sve u timov, ako mu raboti first touch-ot ondak protiv vakvi timovi e nezapirliv, golot sto go postigna vaka na tv deluvase preednostavno i ko da nemase defanzivec do nego. Tesko radi konstitucijata da ima top first touch ama moze da go popravi toj del od igrata sekako, toa ke mu nosi poise golovi i sansi za vreme na natprevarite, i nego a i na inter ( hint, cetvrtiot gol ), narocito koga pokraj nego nema kvalitetni defanzivni fudbaleri ko sto bese slucaj denes.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Стварно, Лукаку изигра страшен тимски натпревар, 3 гола практично намести, плус неговиот гол. Лаутаро растури исто. Не само ради головите, скоро да немаше погрешен потег. Ако продолжи вака, ќе почнат долари да се појавуваат во очите на Марота.
Бастони, Барела и Хакими стандардно незадржливи. Ама, no love за г-дин Шкринијар, чие име не треба да се споменува? Како препороден е сезонава.
Видал најдобар играч на Кротоне.

Одлична реакција од цел тим, покажаа стабилност што други сезони ја немаа. Сега треба на 9-та победа по ред да одат и Рома и Јувентус да ги пречекаат полни со самодоверба.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Лукаку сам ги победи денеска но сепак тоа не е доволно за рандом фан на премиер лигата и манчестер јунајтед кој го видел резултатот на резултати.ком и си рекол мех 1 гол против Кротоне на 3-2 хехе.
Сееше топки лево, десно, по средина... се утепа од голови давање Мартинез.

Ваљда не е некоја повреда, можеби почуствува мала болка па превентивно побара да биде сменет на веќе добиена утакмица. Ајде да видиме што ќе кажат после натпреваров, ептен зависиме во градење на акциите од него.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.896
Не ми е јасен мене Видал со глупиве потези, а еден тон искуство има позади себе. Во ред е друже, водиш 2 1 со Кротоне дома, скроз безопасна акција се дешава, земал со сатар му влага какп да нема утре. И со Менхенгладбах исто глуп пенал направи, изгледа треба некој да му каже дека не може баш секоја топка да ја освои, му ебам нубот. Ок е се, борбен е, трча доста, впрочем вториот гол е негов зашо пресече докторски една топка, ама преку таквото од глупи фаули и пенали.

Добро игравме денес, офанзивно топ, ама Кротоне не смее да е репер зашо се екипа која ќе се бори грчевито за опстанок и играат отворен фудбал, па затоа и примаат толку голови. Мора да се добијат Сампа и Рома сега за да се влезе ол ин во дербито.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Мене најмногу ме радва Хакими....ептен се инкорпорира во системот после утакмицата со Болоња..гази дечкото буквално...во напад нон стоп имаме плус чоек што можи да направи нешто...плус тоа е многу прецизен и лесно постигнува гол кога ќе му се укажи шанса....тој е евидентната разлика во тимот во споредба со ланскиот Интер.....класи во споредба со Кандрева и Ди Амброзио.

Сега моментално играат Рома и Сампдорија..нашите следни противници....најидеално би било да се убијат меѓусебе и да излезат преполовени со нас.
Автоматски споено мислење:

Овој натпревар ќе каже многу за сезоната понатаму.
Уште си со истото мислење? :D

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@Io Sono Interista Не гледав, ама мора да прашам како успеавте со лоша игра да дадете 6 гола? :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603

Kajgana Shop

На врв Bottom