Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
Цела среќа на толку глупи трансфери го погодија Биг Ром, иначе ќе беше трагедија...
i barelanatorot, i bastoninatorot koj dobi sansa od konte, i sensinatorot koj ke zneese mnogu poveke da ne bese staklen. Valjda i hakiminatorot, no ostanuva dupkata levo koja dve godini ne ja opravija asalno.
Ostanuva ranata od lani, glupo primenite golovi, prviot ne go vidov ama penalot napraven u totalno bezopasna situacija, ne se igra vidal posle vakvi praznici jebiga.
Daj go alonsonatorot od celzi uste zadutre.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Да ти ебам идиотот да ти ебам, видал го доведе, пред пензија и алкохоличар, а го испушта Тонали. Ете како му враќа глупердата.
Никогаш немаше Тонали да игра ...ќе седеше на клупа бетер од Ериксен...

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.885
Никогаш немаше Тонали да игра ...ќе седеше на клупа бетер од Ериксен...
Па знам де, него онака викам. Наместо млад и перспективен играч да дојдеше, доаѓа пензос.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607
i barelanatorot, i bastoninatorot koj dobi sansa od konte, i sensinatorot koj ke zneese mnogu poveke da ne bese staklen. Valjda i hakiminatorot, no ostanuva dupkata levo koja dve godini ne ja opravija asalno.
Ostanuva ranata od lani, glupo primenite golovi, prviot ne go vidov ama penalot napraven u totalno bezopasna situacija, ne se igra vidal posle vakvi praznici jebiga.
Daj go alonsonatorot od celzi uste zadutre.
Секако, ама да не го погодевме овој, и посебно ако завршеше во Јувентус, ќе го стававме сега мемето со Тони Михајловски :D

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Ако можат нека го пишат и ова некако авто-гол на голманот на Кротоне...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Уште тоа фали да се повреди Лукаку ...ќе треба со Перишич и Санчез да играме...да ти ебам среќата

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ќе му се крене малку самодовербата на Мартинез после натпреваров се надевам.

Сенси е единствен играч кој ја чита добро играта и може да игра плеј од среднистите кои ги имаме во моментот. Ако остане фит ќе биде од огромна помош за другиот дел од сезоната.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.828
Поени од реакции
115.898
Ај да го видам сеа тој јунак што ќе ги продаде него и коларов со платите лудачки што им ги дадоа.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Кои плати? 1.5м зема Коларов, ако сакаат у Бачка Паланка можат уште утре да го дадат.

Kajgana Shop

На врв Bottom