Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.649
- Поени од реакции
- 59.607
Гаљардини наместо Барела, brace yourselves...
i barelanatorot, i bastoninatorot koj dobi sansa od konte, i sensinatorot koj ke zneese mnogu poveke da ne bese staklen. Valjda i hakiminatorot, no ostanuva dupkata levo koja dve godini ne ja opravija asalno.Цела среќа на толку глупи трансфери го погодија Биг Ром, иначе ќе беше трагедија...
Никогаш немаше Тонали да игра ...ќе седеше на клупа бетер од Ериксен...Да ти ебам идиотот да ти ебам, видал го доведе, пред пензија и алкохоличар, а го испушта Тонали. Ете како му враќа глупердата.
Му еба мајката...Цела среќа на толку глупи трансфери го погодија Биг Ром, иначе ќе беше трагедија...
Па знам де, него онака викам. Наместо млад и перспективен играч да дојдеше, доаѓа пензос.Никогаш немаше Тонали да игра ...ќе седеше на клупа бетер од Ериксен...
Секако, ама да не го погодевме овој, и посебно ако завршеше во Јувентус, ќе го стававме сега мемето со Тони Михајловскиi barelanatorot, i bastoninatorot koj dobi sansa od konte, i sensinatorot koj ke zneese mnogu poveke da ne bese staklen. Valjda i hakiminatorot, no ostanuva dupkata levo koja dve godini ne ja opravija asalno.
Ostanuva ranata od lani, glupo primenite golovi, prviot ne go vidov ama penalot napraven u totalno bezopasna situacija, ne se igra vidal posle vakvi praznici jebiga.
Daj go alonsonatorot od celzi uste zadutre.
Лаутаро сам ќе им ги даде, што ти е...Уште 45 гола, има време ајде.
Кои плати? 1.5м зема Коларов, ако сакаат у Бачка Паланка можат уште утре да го дадат.Ај да го видам сеа тој јунак што ќе ги продаде него и коларов со платите лудачки што им ги дадоа.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Дупло.Кои плати? 1.5м зема Коларов, ако сакаат у Бачка Паланка можат уште утре да го дадат.