ete pogle da ja tabelata,maksimum 4,26 napisav na -7 na hi pover,a za kompresorot mislam deka bese 14cm3 kaj postarava edinica koj znaj neka bara.Kompresorot da ne e13cm3?
Прегледај го приврзокот 279527
ete pogle da ja tabelata,maksimum 4,26 napisav na -7 na hi pover,a za kompresorot mislam deka bese 14cm3 kaj postarava edinica koj znaj neka bara.Kompresorot da ne e13cm3?
Прегледај го приврзокот 279527
Kako sto odi nekako kaj japoncite eve pogore sporedija tablicata na novata 16ka so tvojata stara 16ka- performansite se skoro isti i polosi na novite vo odnos na starite. Za hardverot da ne pravime muabet( polos e ) se odi nekako mnogu na stedenje a cenata povisoka.Sepak e toa toj apsurd sto go zboruvame.
Kakvi vrednosti dava Toshiba,i ne se srami da gi pojavi na evrovent.
A nekoj sto premnogu se cenat kako firmi,i imaat mnogu nadueni podatoci na reklama,a go odbegnuvaat evrovent,i so toa se sumlivi.
Edno na hrtija,na nekoj si pdf format,a drugo vo praksa.
Macak u vreca.
I kupuvac kako kupuvac,trba da mu veruva na rekla kazala od forummive.Malo sutra.
A site usat od Japankive zanaet.
I zatoa izleguva nekoj da potrosi 2.ooo den vo 20M2,a drug so Japanec 1500 vo 40m2.
Toa e toj apsurd.
Kako so odi vremevo ke si gi bame starite cevli so JUS standard.I so starite sangajki edna godina na asfalt igrav fudbal,ke se izlezeja odozdola,ama ne se odlepuvaa,a ovie novive bez igranje fudbal ne odat 3meseci ke se odlepat.Taka e se slagam so tebe toa ne e smo kaj ovie uredi,tuku kaj site proizvodi,ama toj so ima kvalitet sepak e eden cekor ponapred vo odredenoto vreme prema drugiot.Od frizideri na bitolskit,seuste tera vselo friziderot star pa mislaam 1971 kupen.Kako sto odi nekako kaj japoncite eve pogore sporedija tablicata na novata 16ka so tvojata stara 16ka- performansite se skoro isti i polosi na novite vo odnos na starite. Za hardverot da ne pravime muabet( polos e ) se odi nekako mnogu na stedenje a cenata povisoka.
Taka e najubav ....SREKNA NOVA 2021 GODINA ISPOLNETA SO ZDRAVJE SREKA I USPSI NA SITE CLENOVI
Истата клима, 50м2 куќа, локација Гевгелија. Грее 16-17 часа на ден, сетирана на 24 степени.нека ни е срекна новата и да не се повтори старата ви посакувам помалку "натегања" кој колку повеќе знае или не знае и нека има мир помеѓу брендовите на клими мала шала. ова е мојата порошувачка за месец декември даикин фтхф 50 грее просторија во куќа 45 кв.секое добро ви посакувам на сите во новата 2021.
за зимо ќе почекаме... можеби јануари минусна температура од - 7 имаше само на 31 ноемви и 1 декември...Истата клима, 50м2 куќа, локација Гевгелија. Грее 16-17 часа на ден, сетирана на 24 степени.
Прегледај го приврзокот 279683
Ако ланската зима ја сметавме за блага тогаш што да кажеме за оваа, само една споредба лани потрошени 18кв за 31.12,оваа дури 7кв.
само ноќно времеза зимо ќе почекаме... можеби јануари минусна температура од - 7 имаше само на 31 ноемви и 1 декември...
Ti treba treba i del ne e samo aplikacija broadlink sp3 na aliexpress ako tie 3.5 od 530do 650w racunaj deka moduliraJa nekoj da mi kaze toa aplikaciite so merete potrosnja koi se kako se bas da vidam toa lamjata amber kolko trosi zasto za greenje gree i toa mnogu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па ова до сега не ни може да се нарече зимаАко ланската зима ја сметавме за блага тогаш што да кажеме за оваа
Најдобро да си земеш вакво....Ja nekoj da mi kaze toa aplikaciite so merete potrosnja koi se kako se bas da vidam toa lamjata amber kolko trosi zasto za greenje gree i toa mnogu