- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.874
- Поени од реакции
- 116.161
Морам да признаам интересен збор кој ја доловува поентата на реченицата и концизно му открива на читателот што сака да каже авторот.пддрир
Морам да признаам интересен збор кој ја доловува поентата на реченицата и концизно му открива на читателот што сака да каже авторот.пддрир
Najdi si statistika od natprevar vo natprevar kolku izmeni pravi. Golem demant kje dobies.Оле нема абер од ротација на важните играчи. Седумнаесетто коло. Разбирам дека е во одлична серија и е тука на врвот, но не сум сигурен колку ќе можат ова темпо да го издржат Бруно и Рашфорд.
Да не му се удри од глава само.
Најдобриот играч на Јунајтед, од 17 меча на колку бил стартер?Najdi si statistika od natprevar vo natprevar kolku izmeni pravi. Golem demant kje dobies.
ботот у небитниот куп ги играше Бруно и Мегваер цел натпревар а не па на лигашки натпреварОле нема абер од ротација на важните играчи. Седумнаесетто коло. Разбирам дека е во одлична серија и е тука на врвот, но не сум сигурен колку ќе можат ова темпо да го издржат Бруно и Рашфорд.
Без гајле, ко ќе се повреди, Марсијал ќе отвора простор за другите и решен проблем.Koга ке се повреди, ми смрди дека ке пропаднеме како камен надолу. Фасцинантно е дека има луѓе што приговараат кога ке изигра меч без асистенција или гол.
Рашфорд не ми делува ни дека е залечен од операциите што ги имаше лани, не па за заморов... Едни исти 3-4 "аргатат" кај нас и на селски вашар натпревари.Оле нема абер од ротација на важните играчи. Седумнаесетто коло. Разбирам дека е во одлична серија и е тука на врвот, но не сум сигурен колку ќе можат ова темпо да го издржат Бруно и Рашфорд.