Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.874
Поени од реакции
116.161
Морам да признаам интересен збор кој ја доловува поентата на реченицата и концизно му открива на читателот што сака да каже авторот.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.129
Поени од реакции
19.528
Играчите на Евертон и Вест Хем се понашаат како да имаат пиено до 4 сабајле на микс од Душко Кулиш.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.607
Поени од реакции
59.390
Мојс во Соучек си најде нов Фелаини.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Оле нема абер од ротација на важните играчи. Седумнаесетто коло. Разбирам дека е во одлична серија и е тука на врвот, но не сум сигурен колку ќе можат ова темпо да го издржат Бруно и Рашфорд.
Да не му се удри од глава само.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Оле нема абер од ротација на важните играчи. Седумнаесетто коло. Разбирам дека е во одлична серија и е тука на врвот, но не сум сигурен колку ќе можат ова темпо да го издржат Бруно и Рашфорд.
Najdi si statistika od natprevar vo natprevar kolku izmeni pravi. Golem demant kje dobies.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Najdi si statistika od natprevar vo natprevar kolku izmeni pravi. Golem demant kje dobies.
Најдобриот играч на Јунајтед, од 17 меча на колку бил стартер?
МекТоминај и Фред, или Телес и Шо, не е толку важно.
Кога ќе бараш ова, дека си зналац, најди ми и кој играч во последнава година (од јануари 2020 до јануари 2021) има одиграно повеќе натпревари од Фернандес. Малку се на број, доколку ги има.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.706
ботот у небитниот куп ги играше Бруно и Мегваер цел натпревар а не па на лигашки натпревар

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Koга ке се повреди, ми смрди дека ке пропаднеме како камен надолу. Фасцинантно е дека има луѓе што приговараат кога ке изигра меч без асистенција или гол.
Без гајле, ко ќе се повреди, Марсијал ќе отвора простор за другите и решен проблем.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рашфорд не ми делува ни дека е залечен од операциите што ги имаше лани, не па за заморов... Едни исти 3-4 "аргатат" кај нас и на селски вашар натпревари.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Фернандеш по фацата му се познава дека е уморен..како испиен е....нечоечко е темпото што го игра цела година...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom