Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто да качува такви бројки на зададена 21ц? Стави на 31 и на претпоследен фен и можеби ќе качи, ако не се вклучи заштитата. Во секој случај над 60ц е многу топол издувот, незнам што толку е битно 65 да биде. Особено на волку топло врмеме надвор сигурно не се мачи туку сетинзите или заштитата не му даваат.Како да прикачам видео околу минутка,Hansolot никако да качи Т преку 65°С на издув? Се мачи 64-64,7..,изгледа е расипан! Зададена 21°, 3 издув 520м3,после луфтирање 10 мин, надвор 3-4 °С.
Како да прикачам видео околу минутка,Hansolot никако да качи Т преку 65°С на издув? Се мачи 64-64,7..,изгледа е расипан! Зададена 21°, 3 издув 520м3,после луфтирање 10 мин, надвор 3-4 °С.
Во овој случај после луфтирање ја качува таа Т на издув и нема ништо лошо во тоа,сепак треба да ги надополни губитоците во просторот. После Т се симнува на 54 до 58° па на крај одржува околу 44-47°С.Зошто да качува такви бројки на зададена 21ц? Стави на 31 и на претпоследен фен и можеби ќе качи, ако не се вклучи заштитата. Во секој случај над 60ц е многу топол издувот, незнам што толку е битно 65 да биде. Особено на волку топло врмеме надвор сигурно не се мачи туку сетинзите или заштитата не му даваат.
ВажиИзвади ги филтрите и одозгора на усис истури едно теџере врела зовриена вода ќе качи без гајле
Види сеа таа Т е на 520м3 издув а тој издув е мах фан кај обична 3,5ка,сакам да е појасно. Е сеа да ја покачам на Т на издув ќе треба да го симнам фанот на 1 или 2 и можеби ќе качи и 70°,така да не треба вода!Извади ги филтрите и одозгора на усис истури едно теџере врела зовриена вода ќе качи без гајле
Da dokazat deka so tolkav zezok izduv moze da raboti so pogolem COP od 1,deka ne trosat kako panelka,tuku kako panelkaipol.Зошто да качува такви бројки на зададена 21ц? Стави на 31 и на претпоследен фен и можеби ќе качи, ако не се вклучи заштитата. Во секој случај над 60ц е многу топол издувот, незнам што толку е битно 65 да биде. Особено на волку топло врмеме надвор сигурно не се мачи туку сетинзите или заштитата не му даваат.
Golema razlika vo cena e megu dvata sistema sto gi spomuvas.Да не има некој искуство да сподели со multi split системи или топлотни пумпи воздух-вода?
Da dokazat deka so tolkav zezok izduv moze da raboti so pogolem COP od 1,deka ne trosat kako panelka,tuku kako panelkaipol.
Gi nemase den dva ostaj gi da se nasmeeme malce i offtopic gledajte teski muabeti na infomax vo zivo ide sekoja nedela vo 22.00Da gi naucevte modelite barem... haha.
Makata vi e golema deca, jasno e toa.
Затоа украунот ја продаваат во црна варијанта, од толку жежок воздух ја топи пластиката и да не се познава изгореното.
Абе цепки се.
Како да прикачам видео околу минутка,Hansolot никако да качи Т преку 65°С на издув? Се мачи 64-64,7..,изгледа е расипан! Зададена 21°, 3 издув 520м3,после луфтирање 10 мин, надвор 3-4 °С.
@mdeni не свати дека го прчит Хансолот колку бил вруќ?Зошто да качува такви бројки на зададена 21ц? Стави на 31 и на претпоследен фен и можеби ќе качи, ако не се вклучи заштитата. Во секој случај над 60ц е многу топол издувот, незнам што толку е битно 65 да биде. Особено на волку топло врмеме надвор сигурно не се мачи туку сетинзите или заштитата не му даваат.

А бе ти од кај кого си@mdeni не свати дека го прчит Хансолот колку бил вруќ?
Штета.... пак само на муабет ;(
Не им стиска да снимат и споделат... или еве да им веруваме дека не знаат како![]()
? Зашто сумљаш кога ја имаш истата климата дома?
drive.google.com