Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искористи ја ситуацијата за позитивни коментари, да има малце убава енергија, доста беше негативност. Не отварај дискусија за која не е време ни место сегаКако бе победуваме, нели максимумот на овие играчи беше за 15то место?
ne znam dali primetivte ali xhaka dade nekolku mnogu dobri topki vo prazno za martineli i saka, sto ne e slucaj koga gi ima pepe i vilijan so nego oti ne vtrcuvaat i dremat zalepeni za aut linija, sto znaci deka ne e bas do nego so celo vreme ja vraka nazad i nema opcija na kogo da podade napred.Искрено кога почна утакмицата сакав да изгубиме и да тргнеме од почеток со нов менаџер, ама слатка многу слатка победа над оние, најмерачки ми е нив кога ги тепаме, и тоа со убава игра.
Може стварно овој резултат ќе биде пресвртница, само нема да вреди ништо ако не се направи сега низа, да не чекаме пак против некој од старите ривали да ни биде следната победа како што чекавме до денес од победата над Јунајтед.
А нека размисли сега Аретета за овој тим, со млади и полетни играчи како Сака, ЕСР, Мартинели, зошто да не.
И фер е да се каже дека Џака беше многу добар денес, ама уште мислам дека треба да се збогуваме со него во јануари, како и со еден куп други колеги негови во тимот.