Место како повозрасна дада да и дадеш совет, ти себична.Togas ke prajme moabet, sega molci
Туку штом си себична дж маж ти нема да го усреќиш во пробата
Место како повозрасна дада да и дадеш совет, ти себична.Togas ke prajme moabet, sega molci
Значи не знаеш како им изветрејува паметот на луѓето по старостПа не сум сигурна дека на стари години би се занимавала со такви работи.
Топла, вака од моја гледна точка aко си старо аро ама мислам имаш добра нога, и бујни груди prove me wrong !A sto znaes, da probam I jas na stari godini
За баба ми викам. За него викам де, очигледно е. ц ц цTi za tebe ili za nego gi vikas zenskite
Имаш време ке научиш, млада си уште за све има прв пат.Не знам. Јас млада сум.
Затоа кој има балдоза ебе два газаjeli burazredu spavas danu a ludujes noci kad lagis da se ozenis
Е затоа кој има балдоза ебе два газа.jeli burazredu spavas danu a ludujes noci kad lagis da se ozenis
ako ne vi uspee ova baranje i ako slucajno se premislite na trojka so maska licnost, javete.So decko mi bi sakale ednas da probame trojka so zenska licnost megjutoa ne ni e prijatno da prasame bliski prijatelki pomognete akoima zainteresirani
Masko namesto zensko se broi?So decko mi bi sakale ednas da probame trojka so zenska licnost megjutoa ne ni e prijatno da prasame bliski prijatelki pomognete akoima zainteresirani
И ја мислам боље ви е со машко плус... да се препуштиш комплетноSo decko mi bi sakale ednas da probame trojka so zenska licnost megjutoa ne ni e prijatno da prasame bliski prijatelki pomognete akoima zainteresirani
ма се брои,што да неMasko namesto zensko se broi?
да,ама и она офкаше како да пикаше нешто внатре...остај ти Муса,не ја брани сегаПола од клипот на Муса Џафери му се реакциии .... Ееееее .... Ааааа ....
браво за храбриот потег,секоја чест.ako ne vi uspee ova baranje i ako slucajno se premislite na trojka so maska licnost, javete.
A dali si ti sama za druzba so drug par dali bi sakala da probas? Jas imam 23 godini decko mi 27 i mnogu sakame da probame trojka so devojka so masko ne saka ni toj ni jasнекој поединец ,машко женско или пар за дружа со мене и дечко ми ?
Jas i decko mi barame devojka za trojka mozebi si zainteresiranaМислам дека на многумина, кои би сакале да се пријават, многу ќе им значи одговорот на прашањето - дали си машко.
A masko za trojka?So decko mi bi sakale ednas da probame trojka so zenska licnost megjutoa ne ni e prijatno da prasame bliski prijatelki pomognete akoima zainteresirani