Sarkasticen bev. Trebase 20 natprevari da mu dadat.А да беше обратно? Овој од Гладбах што го плукнаа да го плукнеше црнецот. Е тогаш ќе беше расизам ама знаеш каков уште два пати ке клечеа сите цел свет фудбалерите пред да почнат утакмиците. Оти гледам уште клечам англичаните за оној блек лајв метерс. Смешки. Така да заслужено си доби одмор нека одмара.
Ќе спои овој викенд за први мај гарант.Маркус Турам за плукањето доби суспензија од шест натпревари од кои пет ќе одлежи веднаш, а шестиот може да одбере кога во рок од една година
Патетика, проба да се спаси газот на синчето!Лилијам Турам не крие дека е шокиран од потегот на неговиот син, тој бил згрозен кога го видел Маркус како плука противнички играч.
„Додека го гледав натпреварот бев во шок, се чудев дали тоа навистина е мојот син. Тој ми даде негово објаснување, дека бил лут и дека тоа го направил во афект. Маркус сака луѓето да знаат дека тој не го направил тоа намерно, тој знае дека такви гестови не смеат да постојат на фудбалскиот терен“, изјави Лилијан Турам.
„Реакцијата на медиумите за она што се случи е сосема нормална, но тој мене ми објасни дека бил гневен на неговиот противник од кој трпел навреди и имал плунка во устата која едноставно му излегла во таков жар. Тој ми рече: „Тато не сакам луѓето да мислат дека јас можам некој намерно да плукнам, бидејќи тоа нема смисла““.
Маркус Турам за плукањето доби суспензија од шест натпревари од кои пет ќе одлежи веднаш, а шестиот може да одбере кога во рок од една година.
Намали со треватаЧе, ќе коментира да знаете директно од западната провинција њемачка. Прво ќе пишит за марко розе вино дека веќе е во бвб или вбв шајзе и дека се освоиле шо нема никад да се деси. Тоа е едно. А друго ќе пишит и како оди вакцинацијата против веќе не се знае што и дека е цјепен ама уше носит пелена на лицето. Е сега зошто треба бајден да кажи или фаучи или кај нас данило.