Ete go lajkoj mavat.Баерн во слободен пад класика Стелт го снемва![]()
@RATM floor is yours![]()
Ќе ти кажев нешто, ќе посакуваше да ти е периодот.Баерн во слободен пад класика Стелт го снемва![]()
И тоа на само 6 бода од 16то местоШалке победија
После сите овие денови,месеци,веќе година дена се направи од последната победа во Бундес лигата...каков неверојатен run![]()
Смири страстите, ние те трпевме два месеци дури мелевте се и сешто сега ти трпи сиЌе ти кажев нешто, ќе посакуваше да ти е периодот.
A види го ФК Купи-Продај, става мемиња кога Баерн водеше, на СЛИКАТА пишува.
Темава станала собиралиште за ретардирани.
Само што јас не одев како Радодајка по темиве како ти и да ги хејтам тимовите.Смири страстите, ние те трпевме два месеци дури мелевте се и сешто сега ти трпи си![]()
Сериозен си ? Стелт буквално буквално во секоја тема Баерн ти беше во уста, уште во тема политика не го спомна Баерн.Само што јас не одев како Радодајка по темиве како ти и да ги хејтам тимовите.
Дали ти виде како го дупам Патетико лани во темата за Примера?
Ама изгледа треба да почнам, ќе правиш и трет профил тука, гледам јас.
Само да не биде третиот профил БаваркатаАма изгледа треба да почнам, ќе правиш и трет профил тука, гледам јас.
A ти за Кил навиваш, какви ти се овие РЕТАРДИРАНИ споредби?Сериозен си ? Стелт буквално буквално во секоја тема Баерн ти беше во уста, уште во тема политика не го спомна Баерн.
Нема два месеци ко ме чепна за Атлетико кога имав постирано нешто за Феликс а ти ме цитира зошто не сум постирала нешто за него после дуелот со Баерн кога не тепавте на Алијанц, шо се прајш на трипол сега.
Нееееее скраја да е, ти таква работа кадеее, па милион пати ги имаш задевано фанови на Челзи, на Барса ... Игорче, ете нека кажат јас ќе поќутамA ти за Кил навиваш, какви ти се овие РЕТАРДИРАНИ споредби?
Си ме видела мене да умарам фан на Барса во пораз против X екипа во Примера?
Си ме видела мене да умарам фан на Интер во пораз против X екипа во Серија А?
Си ме видела мене да умарам фан на Манчестер Јунајтед во пораз против X екипа во Премиер?
Посочи ми ЕДЕН пост каде сум се исмејувал на фанови на други екипи кога играле против екипи од нивната лига или куп.
До некаде го разбирам ФК Купи-Продај што пробува да изиграва нешто, сепак навива за ФК Излог, „конкуренти“ на Баерн и во Бундес и во Купот.
Ама ти - ничим повикана, од пичку си матер, присутна на сите теми во подфорум Фудбал, бивша навивачка на Челзи, сегашна на Патетико, утрешна на ФК Горни Полог - си дошла во тема Бундеслига 2020/2021 да ме зафркаваш за пораз на Баерн во КУП од Кил.
Колку да се пишува нешто „Баерн во слободен пад класика Стелт го снемва“
Ги згреши апчињата, што ти е муабетов?
Оди гушкај се со дечко ти (Бог нека му помогне) и не умарај.
Значи пак ќе ти напишам, ако си слепа - остај бројче, ќе ти оставам говорна порака.Нееееее скраја да е, ти таква работа кадеее, па милион пати ги имаш задевано фанови на Челзи, на Барса ... Игорче, ете нека кажат јас ќе поќутам