Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Стрим има да даете ?
Стрим има да даете ?
Да почнам секоја минута да коментирам, може ќе станеме прваци во постигнати голови.Некој нека му каже на Артета дека статистички со 0 шутеви не е можно ние да постигнеме гол, туку единствено останува одлука на Сити дали ќе одлучат сами да си дадат.
Прашање е само до кога ќе игра со ваква енергија. Кога никој не се труди, зошто он да биде единствен? Таков ни е менталитетот, и со Емери, и со Артета.Мартинели ми е единствена надеж за подобро утро, срце ми застана кога видов дека се жали на повреда. Феноменален е дечкото, пресинг до коска, одма поенергични сме напред со него, знае како да прими, изнесе топка и да влета во празно. Играчиште во најава.
Сполај ти на постов.Одамна имам кажано дека Арсенал е просечен клуб. И ќе остане уште така. Клуб што нема осоено ЛШ џабе е. Имаа таму 2004 златна генерација и тоа им остана. Просек. А сега за сега се дно. Ама ќе се дигнат за да го достигнат пак просекот.
Арсенал според мене покрај Ливерпул и Манчестер Јунајтед се бренд во Премиер лигата. Очајно е вакви играчи да ви го носат дресот, Џака да е капитен а Артета тренер. Арсенал дефинитивно заслужува подобро.Одамна имам кажано дека Арсенал е просечен клуб. И ќе остане уште така. Клуб што нема осоено ЛШ џабе е. Имаа таму 2004 златна генерација и тоа им остана. Просек. А сега за сега се дно. Ама ќе се дигнат за да го достигнат пак просекот.