Што ве напалува најбрзо во сексот?

Баш ме занима у која теретана ти тоа го вежбаше!?
а дали си доволно истрениран е друго прашање:pos:
Нормално ми е некој ко тебе поимот вежбање да го има затворено во бодибилдерска-сала-справи рамка.

Нормално ми е некој ко тебе поимот вежбање да го има затворено во бодибилдерска-сала-справи рамка.
Не биди буквалист а и не се фали дека толку си истрениран....
Нормално и мене ми беше некој ко тебе да даде ваков одговор на ваква " озбилна " тема, но се е до тоа што имаш у главата.....а тебе хумор и заебанција ти се неистренирани поимови.

Ја мислам, според личното искуство, дека све е у главата. Таму можеш, ако се навежбаш, да напраиш и да издржиш повеќе и да ти се дигне кога сакаш и све што сакаш. Само треба правилен став и тренинг.
Да

:цицки: кое ќе ме праша некој што те пали повеќе фала богу добро цице неможеш да цмокаш газ.

Плус млекце од цицка е многи здраво.

:цицки: кое ќе ме праша некој што те пали повеќе фала богу добро цице неможеш да цмокаш газ.

Плус млекце од цицка е многи здраво.
prirodno si e prirodno hehe

Значи последен пат ти кажуем, шваљерот треба да се крие не ти...
Ама нејќам јас да жмурам, сакам да се кријам.:P
Ти очигледно не си играл жмурки:)
Автоматски споено мислење:

Боже колку се разгорев, за 6 секунди добив 6 дислајка од @Red John :vozbud:

Последно уредено:
Остајте тоа прашање шо ве напалува .. мене ме интересира шо ако прдне за време на секс?

Не сум сигурен како би реагирал, али се ме носи на тоа дека ќе се смејам како улав. :pos:

Јас немам шо да кажам во темава, само идам од време на време за да прочитам некои скопски фраерски фрази шо не сум ги чул досега. Зборот на денот "напупи" од @Del Boy

Се пресмеав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom