Џ
Џонтра Волта
Гостин
Сексот.
смрзенко
Не летај во облаци, јакото маало 200 куќи се на се..Кога жена ми ќе ми каже дека ми е најголем во маало.
Тоа здрвен у гаќи важи за оние до кај максимум 45 години,после 45-тата либидото и потенцијата се намалуваат кај мажите,се сеќавам на мои 25 кога се будев со надрвен курац-челик мод,кои убавини,денес женава напупена пред мене се мачам да го кренам а имам 47,хехеПрашањево малку лево, како да те напалува во сексот... нели пред тоа треба да се напалите?
Ај па може ја не знам жена домаќинка...
Што ме влажни, коа му е здрвен у гаќи, коа ќе ме стисне за половина, и повлече за коса, јазик у грло. Ништо битно.
Да ама и она е тука некаде нели околу 45? Да ти се напупа некоја 22 во розови хеланки со бело газе, има око да и истераш.Тоа здрвен у гаќи важи за оние до кај максимум 45 години,после 45-тата либидото и потенцијата се намалуваат кај мажите,се сеќавам на мои 25 кога се будев со надрвен курац-челик мод,кои убавини,денес женава напупена пред мене се мачам да го кренам а имам 47,хехе
Не бе, он си ја сака жена му, кој хеланки и бел гз..Да ама и она е тука некаде нели околу 45? Да ти се напупа некоја 22 во розови хеланки со бело газе, има око да и истераш.
Брат има 45 годишни, вредат за пет од по 22,да ти се натрти,не да ти се дигне.Мртовец од гроб ќе го станат.Да ама и она е тука некаде нели околу 45? Да ти се напупа некоја 22 во розови хеланки со бело газе, има око да и истераш.
Ја мислам, според личното искуство, дека све е у главата. Таму можеш, ако се навежбаш, да напраиш и да издржиш повеќе и да ти се дигне кога сакаш и све што сакаш. Само треба правилен став и тренинг.Тоа здрвен у гаќи важи за оние до кај максимум 45 години,после 45-тата либидото и потенцијата се намалуваат кај мажите,се сеќавам на мои 25 кога се будев со надрвен курац-челик мод,кои убавини,денес женава напупена пред мене се мачам да го кренам а имам 47,хехе
Баш ме занима у која теретана ти тоа го вежбаше!?Ја мислам, според личното искуство, дека све е у главата. Таму можеш, ако се навежбаш, да напраиш и да издржиш повеќе и да ти се дигне кога сакаш и све што сакаш. Само треба правилен став и тренинг.