Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
kakvi gadni mestaci, MGjP i renova deneska apla namesten natprevar. poglednete go golot za 2:1 na fernandinho i izramnuvanjeto za 2:2. fernandinho postignuva evrogol od dalecina za vodstvo od 2:1 i ne samo sto nikoj ne se raduva na golot, naprotiv site gledaat shokirani. vednas posle toa dva napadi na renova vo koi odbranata na gjorce nema ama bas nikakov otpor, a pri golot za 2:2 duri ja osloboduvaat celata svoja desna strana za selmani da postigne gol.

kreteni, i posle nekoi od tie igraci koi ocigledno mestat se cudat zosto ne mozat da napravat asalen transfer...

edit:
ubav fix denes makedonija gp
pobrz bese za 2 minuti.

PS
duri na bet365 poslednite 3 kola gi nemase, a tie porano i nasite vtori ligi gi imaa vo ponudata. toa dovolno pokazuva sto se slucuva.

ma i na pauzata na poluvremeto se trchashe navamu natamu da se dojde do informacija sho kako kje bide mechot... vo makedonija gp 9 od 11 igrachi znaeja za ova deka mora vaka da bide 100%

ma i na pauzata na poluvremeto se trchashe navamu natamu da se dojde do informacija sho kako kje bide mechot... vo makedonija gp 9 od 11 igrachi znaeja za ova deka mora vaka da bide 100%
abe site znaea, ne 9 od 11. duri strelecot fernandinho samo za sekunda se izraduva i posle tazen se vrati na svojata polovina znaejki deka napravi "steta". a i igracite na renova i da ne znaele, vo najmala raka vo tek na natprevarot sfatija sto se slucuva, se gledase deka golot za pobedata na shefiti prilicno rezervirano go slavea. inace koga ke postignat tolku biten gol se ko vo dilirium.

Ѓорче и Силекс...
pandevci individualno se pokvalitetni od sileks, ama sekako mozno i toj da bil mesten, ne go gledav. kako sto kaza @Skopje Rossonera posomnitelni se tie na shkupi i pred se shkendija. sekako sekogas sekoj moze da iznenadi, no nisto cudno site da sakale nekoj mal bonus pred nova godina^^

Истото тргнав да го напишам. Смешки.
Прво полувреме мртвило. Одеднаш играчите на Ѓорче од дефанзивата почнуваат да успоруваат, им оставија 3-4 шанси на гостите. За голот, одбранбениот лев бек на Ѓорче фатил цупка во место, не се замара место да оди да покрие нафрлување.
После ја вртат со ненаметен втор гол. Дава бразилецот гол, никој не се радува. Едно 5 секунди им требаше за да се сетат дека треба да му честитаат. Се бориш за второ место, па можеби и за титула и не се радуваш на водство?
Ренова одма израмнува, а потоа домаќините повторно оставаат дупки во одбрана за ренова да даде трет гол. Даваат гол, одат да се радуваат ама апла се гледа дека е неприродно радувањето. Земале ѕиркаат накај камера, божем шиткаат дрога, па некој ги гледа. На гол за пресврт од 2-3 му се фрлам на стрелецот, го убивам. Не се гушкам колку да се каже и ѕиркам ко некој да треба да ми каже штп да правам.
Убави пресврти, одлична намештаљка.
Уште посомнително, најбосата екипа тепа кај Шкендија која виде дека конкурентите киксираат и има доволна предност. Силекс прави кардинална грешка и си дава автогол со Пандев.
Колово е пресомнително.

Истото тргнав да го напишам. Смешки.
Прво полувреме мртвило. Одеднаш играчите на Ѓорче од дефанзивата почнуваат да успоруваат, им оставија 3-4 шанси на гостите. За голот, одбранбениот лев бек на Ѓорче фатил цупка во место, не се замара место да оди да покрие нафрлување.
После ја вртат со ненаметен втор гол. Дава бразилецот гол, никој не се радува. Едно 5 секунди им требаше за да се сетат дека треба да му честитаат. Се бориш за второ место, па можеби и за титула и не се радуваш на водство?
Ренова одма израмнува, а потоа домаќините повторно оставаат дупки во одбрана за ренова да даде трет гол. Даваат гол, одат да се радуваат ама апла се гледа дека е неприродно радувањето. Земале ѕиркаат накај камера, божем шиткаат дрога, па некој ги гледа. На гол за пресврт од 2-3 му се фрлам на стрелецот, го убивам. Не се гушкам колку да се каже и ѕиркам ко некој да треба да ми каже штп да правам.
Убави пресврти, одлична намештаљка.
Уште посомнително, најбосата екипа тепа кај Шкендија која виде дека конкурентите киксираат и има доволна предност. Силекс прави кардинална грешка и си дава автогол со Пандев.
Колово е пресомнително.
cello kollo e somnitellno, no veeruvaj mi, shkendija ne znam kako ne gubil i vo drugi utakmici, mnogu mnogu llosha igra imame, osobeno na domashen terren!

А демек не се чудни поразите на Шкендија и Слога на домашен терен...

Па не се... Силекс пуштија многу играчи кои неиграле досега... Головите се сомнителни ептен... Пандев ако неуспееа да земат 3 бода денес ќе им беше тешко... Шкупи не би рекол дека ја пуштиле исто и Шкендија немаше кладење на мечевите освен на Ѓорче каде и без головите да ги видиш се знаеше дека е местена...

cello kollo e somnitellno, no veeruvaj mi, shkendija ne znam kako ne gubil i vo drugi utakmici, mnogu mnogu llosha igra imame, osobeno na domashen terren!
Шкендија кога сака да тепа, поготово екипи од калибар на Пелистер само малку на почетокот дава пресинг и паѓа гол, исто као со Борец шо беше у гости. Ама добро може и оделе на бод зошто реално не и треба, секако ќе биде шампион.

Она ако е пенал на Шкендија-Пелистер подобро да почнам уметничко лизгање да гледам :D :D :D
Абе дај нека ни ја укинат и лигава и све,да ти ебам фудбалот местачки што го играат.

Малку им било ова, треба уште повеќе ќотек да им се удри, уствари треба некоја жртва да падне некогаш, ваљда ќе дојде паметот.

+ и неколку спорни одлуки на Борец-Искра со кои земаа денеска 3 бода.

Сејдини за вечен преЦедник.
Нека продужат само да пушат албански курови, матер им ебам предавничка, фотељите у гз нека им влезат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom