Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
ajde celzi vaa godina vie ja zimate titulata toa veke e jasno uste sea :salut:

В

Вори

Гостин
:vozbud::vozbud::vozbud:

Легендо,капитени,маестро..секоја чест.Нека ти е со среќа новиот договор,да даде Господ да освоиш уште многу титулу,да покажеш уште многу добри игри,да дадеш и по некој гол.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
В

Вори

Гостин
Дечки уште 15 страници и завршува темава...:vozbud:
Кој ќе ја отвора другата тема?

В

Вори

Гостин
Во другиве фанклубови темата ја отвора оној кој има највеќе постови во старата тема..ама не знам.:toe:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Во другиве фанклубови темата ја отвора оној кој има највеќе постови во старата тема..ама не знам.:toe:
Не знам, не ви се мешам. Сеедно ми е кој ќе отвори тема. Тоа е најмалку важна работа... Челзи да тепа, да има постови за честитање, па кој ја отворил темата е најмалку важно.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Предлагам темата да биде отворена пред натпреварот со Стоук.Убаво да ни почне темата со победа.Затоа овие 14 страни да бидат испишани до 12 или 13 кога играме:челзијаш3:

F

fantomX

Гостин
Ах компири едни, пак побогат и побогат договор има! И тој компир еден, па нормално после и шмуглоно ќе сака над 100000 неделно...:toe:

Затоа овие 14 страни да бидат испишани до 12 или 13 кога играме:челзијаш3:
Нема врска, пишувајте само нешто шо заслужува да се напиши и да се прочита, „радиреда“-пишувачи има доволно на форумов, полни два фан клуба (додуша едните се смирија по едно подолго заклучувањее на темата, ама другите се сеуште многу активни). :pos2:

Очекувам Фантом (без Ох сега) да потврди дека ја спрема новата тема, ако не, да кажи ја да почнам. То е во главно. :)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ах компири едни, пак побогат и побогат договор има! И тој компир еден, па нормално после и шмуглоно ќе сака над 100000 неделно...:toe:

Нема врска, пишувајте само нешто шо заслужува да се напиши и да се прочита, „радиреда“-пишувачи има доволно на форумов, полни два фан клуба (додуша едните се смирија по едно подолго заклучувањее на темата, ама другите се сеуште многу активни). :pos2:

Очекувам Фантом (без Ох сега) да потврди дека ја спрема новата тема, ако не, да кажи ја да почнам. То е во главно. :)
Шмуглото може да си фати патот под нозе на крај од сезона ако не му се свиѓа платата. Не знам кој тим би го земал на 32 години и не многу сјајна форма... Ако збориме за истиот шмугло-Анелка :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom