Дај Боже.......Па не е ни чудо Жирков и Кол наредно коло со Стоук да заиграат..а африканскиот куп е од Јануари.
Браво мајсторе. Царе!
Браво,легендо!
Fantom се пријави и најверојатно тој ќе ја отвора. Јас би сакал fantomX, но сеедно ми еДечки уште 15 страници и завршува темава...
Кој ќе ја отвора другата тема?
Не знам, не ви се мешам. Сеедно ми е кој ќе отвори тема. Тоа е најмалку важна работа... Челзи да тепа, да има постови за честитање, па кој ја отворил темата е најмалку важно.Во другиве фанклубови темата ја отвора оној кој има највеќе постови во старата тема..ама не знам.
Ах компири едни, пак побогат и побогат договор има! И тој компир еден, па нормално после и шмуглоно ќе сака над 100000 неделно...
Нема врска, пишувајте само нешто шо заслужува да се напиши и да се прочита, „радиреда“-пишувачи има доволно на форумов, полни два фан клуба (додуша едните се смирија по едно подолго заклучувањее на темата, ама другите се сеуште многу активни). :pos2:Затоа овие 14 страни да бидат испишани до 12 или 13 кога играме:челзијаш3:
Шмуглото може да си фати патот под нозе на крај од сезона ако не му се свиѓа платата. Не знам кој тим би го земал на 32 години и не многу сјајна форма... Ако збориме за истиот шмугло-АнелкаАх компири едни, пак побогат и побогат договор има! И тој компир еден, па нормално после и шмуглоно ќе сака над 100000 неделно...
Нема врска, пишувајте само нешто шо заслужува да се напиши и да се прочита, „радиреда“-пишувачи има доволно на форумов, полни два фан клуба (додуша едните се смирија по едно подолго заклучувањее на темата, ама другите се сеуште многу активни). :pos2:
Очекувам Фантом (без Ох сега) да потврди дека ја спрема новата тема, ако не, да кажи ја да почнам. То е во главно.