Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со секој пост мора да утепаш некого во поим! Респект. Ама мислам дека ме сфаќаш што сакам да кажам. Не е битно дали ќе ги тепаме 3-0, 10-0 или 1-0, битно е да ги тепаме и да ја задржиме добрата игра... И споредбава што ја даваш, на почеток имавме добри резултати со него, па што, после паднавме. Аргумент+ дека не е битен резултатот...
Не со секој, само кога е потребно. :icon_mrgr
Разбирам, како не, има логика, само исто многу добро разбирам шо работеше Сколари, а шо работи Анчелоти. Многу добро знам и шо „тезѓере“ е жабаров со неговово „другарче“-екскаратист (кој екскаратист изгледаше како прав горостас и во ширина и во висина во костумот вчера), а шо Сколари.

Шо направил да ме потсети некој, стар човек сум, заборавам :)
Среќно да е за Шева понатаму, ќе го памтам по генијалниот гол против Тотенхем во купот оломнани, по манекенската става на почетоков на сезонава, и по ништо друго. :)

:)

Срдечно добредојде за сите нови навивачи и навивачки во секое време, колку појќе, толку повесело. :icon_cool

Не со секој, само кога е потребно. :icon_mrgr
Разбирам, како не, има логика, само исто многу добро разбирам шо работеше Сколари, а шо работи Анчелоти. Многу добро знам и шо „тезѓере“ е жабаров со неговово „другарче“-екскаратист (кој екскаратист изгледаше како прав горостас и во ширина и во висина во костумот вчера), а шо Сколари.

:)

Срдечно добредојде за сите нови навивачи и навивачки во секое време, колку појќе, толку повесело. :icon_cool
И по вадењето од гол линија :)

Еј момци нека ни се честито 2те победи. Бев на одмор и не ги гледав утакмиците ама според вашите кажувања изгледа сме газеле се живо и диво. Ае сеа уште еден напаѓач да земеме (иако мислам дека требаше да му дадеме шанса на Пизаро, доколку не земаме некој екстра напаѓач)
Нека му е срекно на Шева, за жал не се покажа ни приближно од тоа колку може и умее, се надевам ке му успее во родната Украина.

Добредојде и еве нешто од женска страна...
0,,10268%7E6989770,00.jpg

:vozbud:

Е стварно ми се допаѓа стартот на сезонава. Многу самоуверено ми делуваат играчите, а посебно ќеф ми прави добрата соработка на терен помеѓу Дрогба и Анелка. Со ваква игра барем во ПЛ не ни бега титулата.

Со ваква игра на играчите и плус да се вратат Џо Кол и Жирков сме први фаворити за Премиер Лига.Само уште Лампард да се навикне на новава позиција:челзијаш2::челзијаш3:

Очекувам премиер лига да земеме без проблем,да земеме фа куп или карлинг куп а може и двата:vozbud::pos2:,а за ЛШ исто така сме големи фаворити ама тоа многу е тешко да се освои,но имаме ние тим кој е способен за тоа...

Со месеци ја посетувам оваа тема и само ве читам редно беше да напишам нешто :smir:

Одлично стартувавме 4/4...очекувам со Стоук да биде 5/5 и на 19-ти да ги тепаме Тотенхем:vozbud:
Поздрав до сите фанови на ЧЕЛЗИ!

Blue is The Colour! :back:

До кога приближно ке бидат отсутни Џо Кол и Жирков ако знае некој ?И од кога започнува африкански куп од јануари или фебруари?:челзијаш:

Па не е ни чудо Жирков и Кол наредно коло со Стоук да заиграат..а африканскиот куп е од Јануари.

:nerv:
Со месеци ја посетувам оваа тема и само ве читам редно беше да напишам нешто :smir:

Одлично стартувавме 4/4...очекувам со Стоук да биде 5/5 и на 19-ти да ги тепаме Тотенхем:vozbud:
Поздрав до сите фанови на ЧЕЛЗИ!

Blue is The Colour! :back:
Поздрав и до тебе:smir:....Леле овие тотенхем ама ме нервираат прехлани ни земаа 2 бода 4-4 кога беше,лани 1-1 дома и 1-0 у гости...леле ама ме нервираат сакам сега 5-0 да ги тепаме,да ги скинеме,главата да незнаат каде им е..леле ама ме нервираат:nerv::nerv::nerv:

Многу пари сака ебаго, инаку Балак ќе игра на високо ниво уште три години најмалку.

Brian Jensen напиша:
The movement, the full-backs coming forward, the attacking football, the passing is great to watch and everyone can see the quality. I just saw blue shirts everywhere!
:icon_cool

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom