Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај па ти има усте еден месец ке мора да има негде
Лампард дупка невидена е мора малце на клупа да ја загрее..
И се мислам по снимките автогол си го бапна а не Анелка...

Лампард на клупа ? :tapp: Лампард само кој топки ги даваше, звер !
Пс. Честито победа, очекувам вие да ја освоите Премиер лигата :)

Честито, продолжете така да ги откажете Манчестер.:smir:

Дај кикснете веќе еднаш бе,досадни сте..:):)

Зафкавам:smir:

Честито победа!

Честито победа...ја гледав цела утакмица и ми се допаднаа сите како изиграа,Дрогба малку забушаваше очигледно не му беше денот,ама ај...

Честито пак !!

Лампард дупка невидена е мора малце на клупа да ја загрее..
Може и подобри изданија, со погодоци, но двете асистенции се магија.

Не игра Лампард на позицијата каде што играше изминатите сезони..филозофира и Анчелоти,не глеаш..да го врати кај што треба ќе видиш.
Филозофира е тотално погрешен збор, експериментира е вистински.

а и Анечлоти сврушува сеа
Не Анчелоти ко шо си го дал Господ, ама Абрамович сигурно. :)

Морам да признам го гледав натпреварот само за Балак и играше одлично.Имате јака и најискусна екипа во европа која долго време игра заедно плус според мене најдобриот бек Жирков,оваа година имате одлични шанси за ЛШ.:helou:
Жирков е способен цела лева страна сам да ја покрива, од бек до напад. Плус и Џо Кол, кој кога е здрав, прај магија на терен.

Многу ми се свиѓа што нема себичење ко во времето на Мурињо.
Нема девет „недопирливи“ сега, туку 16-17...:toe:

Нема девет „недопирливи“ сега, туку 16-17...:toe:
Не само тоа, тогаш многу се себичеше. Да имаше слободен играч, не се подаваше, секој играше сам за себе. Сега сме права екипа... Само да продолжиме вака.

Конечно задоволен и од играта и од резултатот.Фантастичен меч,Балак човек на натпреварот,секоја чест.
Нека ни е со среќа победата и нови три бода,за прво место на табелата.
Ќе беше поголем резултатот во наша полза,ама Јенсен бил зверотиња,криво ми е што не брани во некоја поголема екипа.

п.с.Игорче ме умре од смеење..не е саглам.

незнам дали го слушна од почеток..Челзи игра со формација 4-3-4
:pos2:

Ова ме потсеќа на почетокот на ланската сезона. Не баш олку рано ама, кога Хул тогаш имаше фантастичен почеток со големата четворка, ние ги скротивме 3-0.

Ова ме потсеќа на почетокот на ланската сезона. Не баш олку рано ама, кога Хул тогаш имаше фантастичен почеток со големата четворка, ние ги скротивме 3-0.
Можеби почетоков да е сличен од нивни аспект, ама од наша гледна точка, почетоков ама ич не ми личи на минатогодишниот. :tv:

Да за нив и мислев. Не додадов дека сметам и Барнли на крај да се бори за опстанок. :toe:

Ви реков јас дека спијам како вол вие не ми ни верувате сега станав во 4 саат:pos2::pos2::pos2:Ни утакмица сум глеал ни бутур:pos2:...По резултатов гледам мамам сме им ебале,како и да е НОВИ 3 БОДА за нас и ПРВО МЕСТО НА ТАБЕЛА:baeh:....ПС.Дај некоој нека ги стави 3-те гола.....:devil3:

Ви реков јас дека спијам како вол вие не ми ни верувате сега станав во 4 саат:pos2::pos2::pos2:Ни утакмица сум глеал ни бутур:pos2:...По резултатов гледам мамам сме им ебале,како и да е НОВИ 3 БОДА за нас и ПРВО МЕСТО НА ТАБЕЛА:baeh:....ПС.Дај некоој нека ги стави 3-те гола.....:devil3:
http://videos.sapo.pt/3DwFgjmQCP1qTjy77wno
http://videos.sapo.pt/KdFBPsK46z8UlgbePOtC
http://videos.sapo.pt/ctcyzE0TOAk1A0IWbvSz

Честито победа :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom