Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е вака не личи мајка му стара :vozbud: Браво Балак, одличен е цел натпревар

Чекај па ти има усте еден месец ке мора да има негде
Лампард дупка невидена е мора малце на клупа да ја загрее..
И се мислам по снимките автогол си го бапна а не Анелка...
Еве го бе:smir:

Си ја круниса одличната игра со гол (зборам за Балак) и браво за Анелка (за подавањето до Лампард).

ешли 3-0 супер гол му ја покачија ли платава зашто сварно сегде го има
а и Анечлоти сврушува сеа

И еве го пак Лампард :) За голов може да кажам само :vozbud:

Конечно задоволен и од играта и од резултатот.Фантастичен меч,Балак човек на натпреварот,секоја чест.
Нека ни е со среќа победата и нови три бода,за прво место на табелата.
Ќе беше поголем резултатот во наша полза,ама Јенсен бил зверотиња,криво ми е што не брани во некоја поголема екипа.

п.с.Игорче ме умре од смеење..не е саглам.

Конечно еднаш да изиграме убедливо...браво за дечките....Честито победата нека се множат!:челзијаш2::челзијаш3:

И да,забораив.Голем поздрав до членот 123456,од Лампард со двете асистенции.
:helou:

Морам да признам го гледав натпреварот само за Балак и играше одлично.Имате јака и најискусна екипа во европа која долго време игра заедно плус според мене најдобриот бек Жирков,оваа година имате одлични шанси за ЛШ.:helou:

Честита нека ни е победава!!! Немам ама баш никаква забелешка за играта во сите 90 мин.
:bravo:

Честита нека ни е победава!!! Немам ама баш никаква забелешка за играта во сите 90 мин.
:bravo:

Чекај па ти има усте еден месец ке мора да има негде
Лампард дупка невидена е мора малце на клупа да ја загрее..
И се мислам по снимките автогол си го бапна а не Анелка...

Јас па сега го литам ова....како Лампард да ја загрее клупата ?Најдобриот фудбалер на Челзи да ја загрее клупата ?Сите прават грешки...да не беше Лампард сега само 1-0 ке победевме...

Браво за натпреварот! :)
mysmilie_374.gif
mysmilie_374.gif

Играта беше оргазам. Пред се Балак, Дрогба и Ешли. Многу ми се свиѓа што нема себичење ко во времето на Мурињо. Само еднаш Калу и еднаш Дрогба себичеа. Меѓутоа, ова е само Барнли. Ќе биде весело од 15-ти натаму. Играме со Тотенхем, Порто, Вила, Апоел, Ливерпул, Атлетико па Манчестер. Аууу.... Имаше некој послаб измеѓу, ама пеколен месец и половина.

И да, број 11 носи Балак, а капитен ни е Лампард. Башка ептен си личат Балак и Дрогба, двајцата црнци, со долга коса и темни очи...:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom