Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Повреден е.
Ајде уште 30 минути и да ги згазиме овие второлигашиве.

Што е со Alex повреден е или ?
Повреден е.

Chelsea will line up in a 4-3-2-1 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
20 Deco
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba

Substitutes: 40 Hilario, 2 Branislav Ivanovic, 35 Juliano Belletti, 12 John Mikel Obi, 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou, 23 Daniel Sturridge.

4-3-2-1, забавно, забавно, не очекував толку брзо вакво нешто....

Џон Тери беше заинтересиран за останување на „другарчината“ Дрогба и Колевци по секоја цена, сакаше да се осигура дека и понатаму ќе остани костурот на составот. То му беше најважно според мене, ни пари, ни нешто друго.

Пак Стариџ на клупа..зошто не проба со него ја не знам.
Има време и за него, сега за Дрогба е време.

Квинс Парк Ренџерс на 22 или 23 септември е наш противник на Стемфорд Бриџ во рамкиоте на Карлинг Куп. Пренос изгледа ќе нема никаде, ама јебига.

И како бе да го ебам само Игор го коментира Челзи?!

Конечно, добро прво полувреме :vozbud:

Одлична игра во прво полувреме.Балак и Дрогба зверои.
Можеше да биде водството поголемо,али голманот нивни им одбрани се што можеше и не можеше.
Како и да е ај уште некој гол да им дадеме и нека се зачадат.

Солидно игравме. Овој голманов се уби од бранење, плускавци му излегоа на рацете. Следен трансфер на Манчестер Сити, Јенсен за 20 милиони фунти:pos2:

Деко ко да не играше, па чекам да влезе Малуда место него...

Има време и за него, сега за Дрогба е време.

Квинс Парк Ренџерс на 22 или 23 септември е наш противник на Стемфорд Бриџ во рамкиоте на Карлинг Куп. Пренос изгледа ќе нема никаде, ама јебига.

И како бе да го ебам само Игор го коментира Челзи?!

Чекај па ти има усте еден месец ке мора да има негде
Лампард дупка невидена е мора малце на клупа да ја загрее..
И се мислам по снимките автогол си го бапна а не Анелка...

Не игра Лампард на позицијата каде што играше изминатите сезони..филозофира и Анчелоти,не глеаш..да го врати кај што треба ќе видиш.

По по по, колку ми е криво што го немам овој Јенсен во фантази тимот :D Ќе донесеше бааги поени.
Одлично игравте, Балак и Дрогба ви се очигледно во топ форма, за разлика од муслиманов Анелка.
Што е ова со промовираните тимови јебига, веќе од непишано правило, пишано ќе стане оти се најнепосакувани противници. За малку и ќе ви го светнеа некаде на средина на полувреме.

Чекај па ти има усте еден месец ке мора да има негде
Лампард дупка невидена е мора малце на клупа да ја загрее..
И се мислам по снимките автогол си го бапна а не Анелка...
И јас така мислам, ама може и да беше на Анелка, ко да му помина под нога на одбранбениов. Што ја знам, битно водиме...

Деко-Малуда и Анелка-Стариџ. Ова вторава негде накај 60-та минута...

Полесно се дише сега, после првите 10 минути, се закочивме малце, ама сега е полесно........

Сега уште 2 минимум ке дадеме, моја прогноза:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom