Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ги има во Ѓорче на едно место али само по неколку комада и треба да ги начекаш.У Германија у Минхен купив пред 4-5 години по 4 пати поголема цена а пишуваше made in firom.Ако имаш поише инфо за фирмата пиши
Автоматски споено мислење:

Најверојатно,ти што ги продаваат се со некаква грешка или фелер,инаку не би смееле.Овие у Ѓорче се по петнаес еура
Позади бисер меѓу слаткарата и аптеката кај европа дуќанот, тука има едно дуќанче за норт фејс ствари и други брендови

Каде се откупуваат стари компјутерски делови во Скопје?
Кој ќе купи бато...
Канта пазар ака Бувљак...
А и зависи какви стари? стари се и делови излезени пред 5-6месеци па сега зависи...

дали некој знае каде можам да купам греач за панелка штибел 3к ?

Каде можам да најдам работници (аргати) на еден ден за средно-тешка физичка работа.
Порано знам дека имаше на Јужен булевар....сега поима немам.

Каде можам да најдам работници (аргати) на еден ден за средно-тешка физичка работа.
Порано знам дека имаше на Јужен булевар....сега поима немам.
На истото место повторно ќе ги најдеш

Затворен е Јужен....веќе подолго време. Затоа прашувам за друга локација
На самиот мост пред Електороелемент тука стојат превозници-камиони како и аргати

Денес бев Битпазар на една тезга, и гледам ништо специјално... и му викам, само ова го имаш???
Не бе ми вика, ела со мене на 2 минутки. И ме носи во еден магацин, опа бато....
Си се олеснав 11 илјади денари, ако веќе славиме сами по дома, барем небово да светит :D

Последно уредено:
Каде може да најдам квалитетни очила за сонце во Битола? Влегов во неколку дуќани сите ми гледаа фејк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom