Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Декатлон за тие цени се наоѓа, ама сеа шипак со затворени граници.
А за овие шо си пишал не знам шо да ти кажам, дан останеш без ѓон на прв поголем напор :)

преку kupinapopist.mk можеш даси купиш што сакаш од декатлон
им праќаш во мејл што сакаш па ти кажуваат колку пари и дали е достапно па за 2-3 недели ке ти стигне

Sent from my iPhone using Tapatalk

преку kupinapopist.mk можеш даси купиш што сакаш од декатлон
им праќаш во мејл што сакаш па ти кажуваат колку пари и дали е достапно па за 2-3 недели ке ти стигне

Sent from my iPhone using Tapatalk
Е ова, не сум знаел.

Знае ли некој која конфекција кај нас ги шие north face маиците и дуксерите?

Знам дека е гевгелиска. Неколку пати имам земено дуксери по поволни цени.
Ги има во Ѓорче на едно место али само по неколку комада и треба да ги начекаш.У Германија у Минхен купив пред 4-5 години по 4 пати поголема цена а пишуваше made in firom.Ако имаш поише инфо за фирмата пиши
Автоматски споено мислење:

Најверојатно,ти што ги продаваат се со некаква грешка или фелер,инаку не би смееле.Овие у Ѓорче се по петнаес еура

Ги има во Ѓорче на едно место али само по неколку комада и треба да ги начекаш.У Германија у Минхен купив пред 4-5 години по 4 пати поголема цена а пишуваше made in firom.Ако имаш поише инфо за фирмата пиши
Автоматски споено мислење:

Најверојатно,ти што ги продаваат се со некаква грешка или фелер,инаку не би смееле.Овие у Ѓорче се по петнаес еура
Да, тоа се подразбира кога кажав по поволни цени :D Тоа се производите кои ради некоја фабричка маана (јас ни вака не забележувам фалинка), не се нашле на пазарот. Ќе се распрашам, ги земам преку роднини на познаници.

Да, тоа се подразбира кога кажав по поволни цени :D Тоа се производите кои ради некоја фабричка маана (јас ни вака не забележувам фалинка), не се нашле на пазарот. Ќе се распрашам, ги земам преку роднини на познаници.
Многу ке ти бидам благодарен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom