miskolo
Direktor
- Член од
- 15 мај 2010
- Мислења
- 790
- Поени од реакции
- 2.321
cekaj be ima vreme za nas pa nie sme 21xxx prepiska e sega se 17300 negde!Ukaz 25 Juni mozi da se pofalite?
cekaj be ima vreme za nas pa nie sme 21xxx prepiska e sega se 17300 negde!Ukaz 25 Juni mozi da se pofalite?
najmalce 8 ukazi do vas 4 za stranci i za nas 4 posto vi falat 4000 prepiski do vas...tie 4000 se podeleni i za nas i za stranci!Ukaz 25 Juni mozi da se pofalite?
истото и мене ме мачи незнам што да направамImam dobieno ukaz megutoa ne sum zakazal termin bidejki neznam so e najpametno da zakazuvam za vo sofija esenta 2021 ili da odam preku ambasada
Kako bi bilo pobrgu
Sto predlagate ??
Preku ambasada!истото и мене ме мачи незнам што да направам
Дури се мачите не есента 2021, ќе дојде пролетта 2022.истото и мене ме мачи незнам што да направам
Другар ако не ти е тешко да ми напишеш како да г одобијам преку амбасада знам дека има информации по форумот доста читав али не ми е баш јасно некој пишува преку емаил да се поднесе молба сеага процитав преку дхл да се прати ај те молам ако имаш искуство напишиPreku ambasada!
и како да постапиме твое мислење?Дури се мачите не есента 2021, ќе дојде пролетта 2022.
Или закажете термин за на есен и тогаш ќе завршите се работа или пратете молба да ви го пратат во амбасада и ќе завршите работа 5 6 месеци порано.Значи зависи дал ви се чека или не.Како и да е дејствувајте брзо и одлучно.поздрав.Другар ако не ти е тешко да ми напишеш како да г одобијам преку амбасада знам дека има информации по форумот доста читав али не ми е баш јасно некој пишува преку емаил да се поднесе молба сеага процитав преку дхл да се прати ај те молам ако имаш искуство напиши
Автоматски споено мислење:
и како да постапиме твое мислење?
На молбата има правописна грешка,написано е испраштане, а треба да е изпраштане.
Aj ne go tupi taja molba bulgarceta advokad mi ja pisuvase da ne ne ti ja primat NesrekaНа молбата има правописна грешка,написано е испраштане, а треба да е изпраштане
Nema nisto ni kaj mene utepav vnesuvanje pin od sabajle@palekrstic ima li nekakva promena barem vo statusite