Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Ne ja svakam poentata na kavgata koga site cekame isto Ukaz ni poveke ni pomalce,i ne zavisi od nas isti sektor vo min za pravda vo Bg gi objaviva site promeni...Vo petokot bese objaven ukazot vo 15 30 posto prethodno gi rabotea drugite statusi,ako e tocna informacija sto se siri deka do 336 ukazi ke odat znaci uste po 3 za nas 3 za stranci...ke go zavrsat maj i pocnat juni!

Sea sfakam kako i e bilo na Alexija koga dojdea do nea i ja ripnaa pa ceka cel mesec potpis :)
Хахаххахаххахаххаххххха!!!!!
Ќе ти пишав вчера спаваш ли мирно, ама викам ае да не бидам малер.
Ќе биде друже кад тад, само белите влакна на косава нема да ми поцрнат пак! Хахаххаахахх

Хахаххахаххахаххаххххха!!!!!
Ќе ти пишав вчера спаваш ли мирно, ама викам ае да не бидам малер.
Ќе биде друже кад тад, само белите влакна на косава нема да ми поцрнат пак! Хахаххаахахх
Moze da pocrnat..... :) so SYOS FARBA ZA KOSA..... :)

На молбата има правописна грешка,написано е испраштане, а треба да е изпраштане.
Все пак става дума за официален документ,писмо до минист'р:)

Автоматски споено мислење:

Баш малце треба да се поажурни. Ај види информирај се директно таму во амбасада како оди цела процедура, без рекла-казала муабети.

Нема промена ниту од задолжителна, се изначекавме

единствено хром има некои апдејти па сега образувана преписка излегува во црвена боја :)

Последно уредено:
A taj pa na grupat

единствено хром има некои апдејти па сега образувана преписка излегува во црвена боја :)
Da i kaj mene isto , a kaj nekoj ne otvara

A taj pa na grupat

Da i kaj mene isto , a kaj nekoj ne otvara

SHLOK ke me mavnese koga vidov crvena boja huh .... [emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne e samo zadolzitelna tuku i polozitelno izleguva so crvena boja

Denes imase promeni od zadolzitelna vo finalna do prepiska br.13349/2019

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom