Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Другар ако не ти е тешко да ми напишеш како да г одобијам преку амбасада знам дека има информации по форумот доста читав али не ми е баш јасно некој пишува преку емаил да се поднесе молба сеага процитав преку дхл да се прати ај те молам ако имаш искуство напиши
Автоматски споено мислење:

Дури се мачите не есента 2021, ќе дојде пролетта 2022.
и како да постапиме твое мислење?

Последно уредено:
Другар ако не ти е тешко да ми напишеш како да г одобијам преку амбасада знам дека има информации по форумот доста читав али не ми е баш јасно некој пишува преку емаил да се поднесе молба сеага процитав преку дхл да се прати ај те молам ако имаш искуство напиши
Автоматски споено мислење:

и како да постапиме твое мислење?
Или закажете термин за на есен и тогаш ќе завршите се работа или пратете молба да ви го пратат во амбасада и ќе завршите работа 5 6 месеци порано.Значи зависи дал ви се чека или не.Како и да е дејствувајте брзо и одлучно.поздрав.

Nema Ukazi denes pa uste malce ostanaa za ovaja godina ke ima denovive :)

прелистај неколку страници наназад ќе најдеш, но не си напишал за која молба мислиш?
Доколку отидеш на страна 367 членот @miskolo има ставено Молба за Указ каде да се испрати, и
на страна 403 членот @embolado има ставено како изгледа Молба за рег. постојана адреса.
На молбата има правописна грешка,написано е испраштане, а треба да е изпраштане.
Все пак става дума за официален документ,писмо до минист'р:)

Последно уредено:
Просто отбелјазвам как трјабва да б'де,а адвоката е јавно неграмотен;)

Pa lazea od grupata na trepka sekoj den ukaz,40 ukazi mesecov zatoa vi kazav ne kopiranje od tamo...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom