Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Guaita :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Kakvi ne samo golmani branat vo PL. Kje dojdat protiv Mancester 20 odbrani kje napravat.
Не знам шо утакмици си гледал на Кристал Палас, ама Гуаита е еден од подобрите голмани во Англија. Една грешка не го прај лош голман.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.930
Поени од реакции
17.936
Мухухухухухухухухурињо, како ми иде на кур со ова лешперско играње што го спомна горе Кики и после зашто не го сакам. Со оваков пичакрски фудбал кур што ке ја освои лигата.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
ЛУЗЕРИШТЕ!!! Против Силекс да играш ќе се браниш ти. Никад титула да не видиш.

Идиот ми брани 0-1 резултат 40мин. Господ знае што им збори во соблекувална на полувреме, како може само вака да натера цела екипа да се брани.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Не ми е јасно напаѓаш даваш гол и почнуваш да браниш гол разлика, за да кога ќе примиш гол пак да ти текне дека треба да напаѓаш. Лузерски менталитет, и да донесеш некој трофеј пак треба да си заминеш, нема иднина со тебе.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
ЛУЗЕРИШТЕ!!! Против Силекс да играш ќе се браниш ти. Никад титула да не видиш.

Идиот ми брани 0-1 резултат 40мин. Господ знае што им збори во соблекувална на полувреме, како може само вака да натера цела екипа да се брани.
Така е друже.
Тоа што има повеќе титули како менаџер Мурињо него Тотнем као клуб е сосем друг муабет :)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.930
Поени од реакции
17.936
Така е друже.
Тоа што има повеќе титули како менаџер Мурињо него Тотнем као клуб е сосем друг муабет :)
Само да те прашам дали си свесен што кажа?

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Така е друже.
Да да до клубот и играчите беше овој пораз. Чист негов пораз, играчите покажаа дека знаат да напаѓаат, а он што мисли дека треба било кое водство да се брани е идиот.

Баерн да ги има, он ќе ги натера да се бранат.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Немојте вака, сега ќе се појави еден член тука што ни ги потекува машките полови жлезди на секое, ќе кажи како ова беше тактички од Мурињо само јбг немаа среќа, а кога други ќе чуваат резултат се пички.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Само да те прашам дали си свесен што кажа?
Мурињо има 33 титули освоено.
Тотнем има 24 титули освоено како клуб.

Не знам брат, процени :)

(Информациите се превземени од трансфермаркт. Тотнем и Мурињо )
Преброј, ако сум згрешил ќе си признаам не е проблем :)

Едит, мислам 26 биле како менаџер. Јас се извинувам :)

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Да да до клубот и играчите беше овој пораз. Чист негов пораз, играчите покажаа дека знаат да напаѓаат, а он што мисли дека треба било кое водство да се брани е идиот.

Баерн да ги има, он ќе ги натера да се бранат.
Пријател, на овој начин Мурињо игра цела сезона. Само денес не успеа да победи и веднаш се проблематизира пристапот.
Не може вечно да чекаш на контри и да те следи среќа.

Сега во среда ќе ги одучи Ливерпул од фудбал и ќе им покаже каде им е местото.
Топ 4 врх главе и викај ура.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мурињо има 33 титули освоено.
Тотнем има 24 титули освоено како клуб.

Не знам брат, процени :)

(Информациите се превземени од трансфермаркт. Тотнем и Мурињо )
Преброј, ако сум згрешил ќе си признаам не е проблем :)
Знаеш што си ти? Мушки Бијонс, копи пејст информации, само уште слики ни фалат.
Детски муабети се овие Мурињо има 3 трофеја ти немаш ниеден. Следно што е, мојата кола е побрза од твојата.

Мурињо има послаби резултати и од Покетино. Само што сезонава нема екипи што двојат, иначе ќе беше 4-5 место во нормална сезона со 4 нерешени и еден пораз од 12 утакмици. Да киксне уште еднаш и екипите од Манчестер да ги победат заостанатите утакмици он ќе падне под нив, па послем ќе видиме дали ќе биде величен уште.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom