Македонски модни инстаграм профили

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Мајко мила шта си родила ни смо хтели да какамо на зелен капак... :facepalm: Гревче...Греота... Во косата е како 60 годишна баба....
Само кај мене ли е ова? Додека ја гледав 1 минута на видеото 2 пати падна ми интернето со рутеро....???

C

CoolIris

Гостин
Јас изгледа сум единственото чудо во 21 - ви век што не следи вакви ликови. Кога ќе ги слушнам како зборат младиве околу мене, се чувствувам ко од Марс падната. Еднаш седнав да се заинтересирам, да се едуцирам на темава, ама за помалку од 24 часа ми станаа досадни ликови кои преку 20 сториња објавуваат на инстаграм зборувајќи за некои глупи производи. Не е дека имам нешто против, секој има право да си се промовира како што сака низ социјалните мрежи, само што јас немам њух за тоа. Повеќе претпочитам некој да збори за планини или некои туристички дестинации отколку за мода и шминка.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Јас изгледа сум единственото чудо во 21 - ви век што не следи вакви ликови. Кога ќе ги слушнам како зборат младиве околу мене, се чувствувам ко од Марс падната. Еднаш седнав да се заинтересирам, да се едуцирам на темава, ама за помалку од 24 часа ми станаа досадни ликови кои преку 20 сториња објавуваат на инстаграм зборувајќи за некои глупи производи. Не е дека имам нешто против, секој има право да си се промовира како што сака низ социјалните мрежи, само што јас немам њух за тоа. Повеќе претпочитам некој да збори за планини или некои туристички дестинации отколку за мода и шминка.
Можда само сме “постари” малку и затоа вакви работи не не интересираат :) колку што сфатив од постпвите тука, нив ги следат тинејџерки поише

А дали нашите се толку неинтересни за следење или генерално сите во светот?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
да тоа селфлов е толку преискористено што звучи ептен вештачко
Па јас искрено не знам и што корист имаат следбениците нејзини од тоа. Јас ако не се сакам и не знам што да правам со себе, она ќе ми кажува што да правам и ќе ми дава совети. У реду е.
Само Карлин за ваквите :D

C

CoolIris

Гостин
Можда само сме “постари” малку и затоа вакви работи не не интересираат :) колку што сфатив од постпвите тука, нив ги следат тинејџерки поише

А дали нашите се толку неинтересни за следење или генерално сите во светот?
Генерално зборев, за сите во светот. Од таканаречените инфлуенсери внимание ми држат само оние што патуваат низ светот. Ама дека беше темата за македонски модни инстаграмџии, затоа така кажав.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.267
Дај бе да ја опулам таа Локвенец покажете ја, најзборена на темава :vrtioci:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Дај бе да ја опулам таа Локвенец покажете ја, најзборена на темава :vrtioci:
Во комшилук ја имам видено во живо и без шминка типката во фацата е како зависник на крек, височка и даска, нишо од атрибути.

T

Torchyrus

Гостин
Лани ова време ја имам видено у Силбо Аеродром со полно кесе пецива, додека во исто време на инстаграм и вртеше објава за тоа како здраво се храни и healthy food.
У главно тоа е тоа што треба да се знае со сите овие инфлуенсерки шо пробуваат да ни "помогнат" за self improvement.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.267
Лани ова време ја имам видено у Силбо Аеродром со полно кесе пецива, додека во исто време на инстаграм и вртеше објава за тоа како здраво се храни и healthy food.
У главно тоа е тоа што треба да се знае со сите овие инфлуенсерки шо пробуваат да ни "помогнат" за self improvement.
Абе cheat day било :D

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Кај нас можда и нема некоја модна блогерка/инстаграмџика или инфуенсерка што стилот што го промовира и се поклапа и со секојдневниот стил

а што е со манекенките?Знам неколку со одличен вкус за мода. Башка убави за очи мх мх :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.267
Кај нас можда и нема некоја модна блогерка/инстаграмџика или инфуенсерка што стилот што го промовира и се поклапа и со секојдневниот стил

а што е со манекенките?Знам неколку со одличен вкус за мода. Башка убави за очи мх мх :)
Па ставај да видиме не туку кажувај само :X3:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Недела е, успорена сум
Автоматски споено мислење:

Со Катарина на пример тешко дека може да има утка :love:

Последно уредено:
Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Недела е, успорена сум
Автоматски споено мислење:

Со Катарина на пример тешко дека може да има утка :love:

Оваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Оваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...
Катарина не е модна инстаграмџика ама се мислев дали да се прошири тема. Катарина е манекенка со интернационална кариера, со самото тоа што има соработувано со светски дизајнери, има и подобар вкус. Или?

Kajgana Shop

На врв Bottom