Мајко мила шта си родила ни смо хтели да какамо на зелен капак... Гревче...Греота... Во косата е како 60 годишна баба....Оваа е истата?
Само кај мене ли е ова? Додека ја гледав 1 минута на видеото 2 пати падна ми интернето со рутеро....???
Мајко мила шта си родила ни смо хтели да какамо на зелен капак... Гревче...Греота... Во косата е како 60 годишна баба....Оваа е истата?
Не се лути, се зезав ама да не почнуваме со погрдни зборови, после ќе нема крајАбе слатката Марта тргнете ја од тука
Можда само сме “постари” малку и затоа вакви работи не не интересираат колку што сфатив од постпвите тука, нив ги следат тинејџерки поишеЈас изгледа сум единственото чудо во 21 - ви век што не следи вакви ликови. Кога ќе ги слушнам како зборат младиве околу мене, се чувствувам ко од Марс падната. Еднаш седнав да се заинтересирам, да се едуцирам на темава, ама за помалку од 24 часа ми станаа досадни ликови кои преку 20 сториња објавуваат на инстаграм зборувајќи за некои глупи производи. Не е дека имам нешто против, секој има право да си се промовира како што сака низ социјалните мрежи, само што јас немам њух за тоа. Повеќе претпочитам некој да збори за планини или некои туристички дестинации отколку за мода и шминка.
да тоа селфлов е толку преискористено што звучи ептен вештачко
Само Карлин за ваквитеПа јас искрено не знам и што корист имаат следбениците нејзини од тоа. Јас ако не се сакам и не знам што да правам со себе, она ќе ми кажува што да правам и ќе ми дава совети. У реду е.
Генерално зборев, за сите во светот. Од таканаречените инфлуенсери внимание ми држат само оние што патуваат низ светот. Ама дека беше темата за македонски модни инстаграмџии, затоа така кажав.Можда само сме “постари” малку и затоа вакви работи не не интересираат колку што сфатив од постпвите тука, нив ги следат тинејџерки поише
А дали нашите се толку неинтересни за следење или генерално сите во светот?
Во комшилук ја имам видено во живо и без шминка типката во фацата е како зависник на крек, височка и даска, нишо од атрибути.Дај бе да ја опулам таа Локвенец покажете ја, најзборена на темава
Абе cheat day билоЛани ова време ја имам видено у Силбо Аеродром со полно кесе пецива, додека во исто време на инстаграм и вртеше објава за тоа како здраво се храни и healthy food.
У главно тоа е тоа што треба да се знае со сите овие инфлуенсерки шо пробуваат да ни "помогнат" за self improvement.
Па ставај да видиме не туку кажувај самоКај нас можда и нема некоја модна блогерка/инстаграмџика или инфуенсерка што стилот што го промовира и се поклапа и со секојдневниот стил
а што е со манекенките?Знам неколку со одличен вкус за мода. Башка убави за очи мх мх
Оваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...Недела е, успорена сум
Автоматски споено мислење:
Со Катарина на пример тешко дека може да има утка
Катарина не е модна инстаграмџика ама се мислев дали да се прошири тема. Катарина е манекенка со интернационална кариера, со самото тоа што има соработувано со светски дизајнери, има и подобар вкус. Или?Оваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...