Македонски модни инстаграм профили

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
@Acid забрани tocka.com.mk да се споделува на форумов.
Од кајгана да споделеме. Да им се направе интервју на секоја инфлунсерка на порталот оти се битни личности. Нека објаснат како стануват од сабајле, со што да се хидратираме, како да ги вадеме душата и цвечињата оти многу е битно тие работи да ги знаеме. :ROFLMAO:

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Најдобрата одлука во животот, јасно ви е зошто од гореспоменатата статија.
Ама сеа кога не сте и направиле од девојчето интервју и фотосесии кој ви е крив.

Замислувам го тоа со наслов:
Јавноста во шок: Се појавија голи слики од најелитните инфлунсерки - Интервју со (-------------) за своите патеки кон успехот

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
али да ме гњави денес некој со факинг селф лав после цел ден работа дур он медитира и се слика само има да го шутнам ко издишена топка.
Тешка работа дека ова што го пласираат "јавно" им е вистинската приватна личност. Затоа јас и немам мислење за овие, зашто знам дека скоро 90% од се што покажуваат на Инстаграм е за гледаност и публика. Не верувам дека оваа кога ќе изгаси камерата го дави дечко и со булшитот што го промовира, сепак јас јавните персони им ги перцепирам само како ликови што ги презентираат пред фановите, зашто за многу од нив што се ептен хејтани ќе слушнеш коментари од луѓе што ги познаваат дека се ептен фини и слично, што не укажува на тоа дека се такви напорни и приватно како што се на Инстаграм.
Што нели, again, не важи за сите. Јас оваа Локвенец прв пат од вас тука ја дознавам, може и напорна да е што ја знам.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Дали има машки што промовираат мода? Модни инстаграмџии?

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Има неколку, ама модата која ја промовираат е повеќе наменета за жени отколку мажи :)
да да, барав некој фраер да најдам ама нема, а тие машки што промовираат шенска мода се уствари дизајнери
се уште ви прпа на вас мажите :P

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Тешка работа дека ова што го пласираат "јавно" им е вистинската приватна личност. Затоа јас и немам мислење за овие, зашто знам дека скоро 90% од се што покажуваат на Инстаграм е за гледаност и публика. Не верувам дека оваа кога ќе изгаси камерата го дави дечко и со булшитот што го промовира, сепак јас јавните персони им ги перцепирам само како ликови што ги презентираат пред фановите, зашто за многу од нив што се ептен хејтани ќе слушнеш коментари од луѓе што ги познаваат дека се ептен фини и слично, што не укажува на тоа дека се такви напорни и приватно како што се на Инстаграм.
Што нели, again, не важи за сите. Јас оваа Локвенец прв пат од вас тука ја дознавам, може и напорна да е што ја знам.
И јас не знам каква е, може тој е понапорен од нејзе, може никој не е напорен. Тоа по дома може да ги знаат, јас заклучувам и имам мислење од тоа што гледам дека се пласира јавно, од приватен профил, со куп приватни размислувања. А кога веќе го продаваш сопствениот лајфстајл ко продукт, јас не знам како би те издвоила од тоа што пробуваш да го презентираш.
Пак е субјективно и тоа, ете јас не би ја следела, куп има што ја следат. Нема да пропадне од моето мислење дека е напорна. :D

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.302
Поени од реакции
13.198
Ја од "инфлуенсерки" ги следев Лила и Мелита,али ме блокораа (((
Иначе не сум подпишан на ниедна јавна фаца од Македонија.
Освен на спортисти.
Ни на пејачки,ни на манекенки,ни на актерки.
Уствари на Дани сум подпишан,дека се знаеме
Автоматски споено мислење:

необична комбинација ;)
Ја имам боље чупани веѓи од оваа..

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.630
Поени од реакции