Македонски модни инстаграм профили

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
Мајко мила шта си родила ни смо хтели да какамо на зелен капак... :facepalm: Гревче...Греота... Во косата е како 60 годишна баба....
Само кај мене ли е ова? Додека ја гледав 1 минута на видеото 2 пати падна ми интернето со рутеро....???

Абе слатката Марта тргнете ја од тука
Не се лути, се зезав :) ама да не почнуваме со погрдни зборови, после ќе нема крај ;)

башка слатка е бре:oops:

Јас изгледа сум единственото чудо во 21 - ви век што не следи вакви ликови. Кога ќе ги слушнам како зборат младиве околу мене, се чувствувам ко од Марс падната. Еднаш седнав да се заинтересирам, да се едуцирам на темава, ама за помалку од 24 часа ми станаа досадни ликови кои преку 20 сториња објавуваат на инстаграм зборувајќи за некои глупи производи. Не е дека имам нешто против, секој има право да си се промовира како што сака низ социјалните мрежи, само што јас немам њух за тоа. Повеќе претпочитам некој да збори за планини или некои туристички дестинации отколку за мода и шминка.

Јас изгледа сум единственото чудо во 21 - ви век што не следи вакви ликови. Кога ќе ги слушнам како зборат младиве околу мене, се чувствувам ко од Марс падната. Еднаш седнав да се заинтересирам, да се едуцирам на темава, ама за помалку од 24 часа ми станаа досадни ликови кои преку 20 сториња објавуваат на инстаграм зборувајќи за некои глупи производи. Не е дека имам нешто против, секој има право да си се промовира како што сака низ социјалните мрежи, само што јас немам њух за тоа. Повеќе претпочитам некој да збори за планини или некои туристички дестинации отколку за мода и шминка.
Можда само сме “постари” малку и затоа вакви работи не не интересираат :) колку што сфатив од постпвите тука, нив ги следат тинејџерки поише

А дали нашите се толку неинтересни за следење или генерално сите во светот?

да тоа селфлов е толку преискористено што звучи ептен вештачко
Па јас искрено не знам и што корист имаат следбениците нејзини од тоа. Јас ако не се сакам и не знам што да правам со себе, она ќе ми кажува што да правам и ќе ми дава совети. У реду е.
Само Карлин за ваквите :D

Можда само сме “постари” малку и затоа вакви работи не не интересираат :) колку што сфатив од постпвите тука, нив ги следат тинејџерки поише

А дали нашите се толку неинтересни за следење или генерално сите во светот?
Генерално зборев, за сите во светот. Од таканаречените инфлуенсери внимание ми држат само оние што патуваат низ светот. Ама дека беше темата за македонски модни инстаграмџии, затоа така кажав.

Дај бе да ја опулам таа Локвенец покажете ја, најзборена на темава :vrtioci:

Дај бе да ја опулам таа Локвенец покажете ја, најзборена на темава :vrtioci:
Во комшилук ја имам видено во живо и без шминка типката во фацата е како зависник на крек, височка и даска, нишо од атрибути.

Лани ова време ја имам видено у Силбо Аеродром со полно кесе пецива, додека во исто време на инстаграм и вртеше објава за тоа како здраво се храни и healthy food.
У главно тоа е тоа што треба да се знае со сите овие инфлуенсерки шо пробуваат да ни "помогнат" за self improvement.

Лани ова време ја имам видено у Силбо Аеродром со полно кесе пецива, додека во исто време на инстаграм и вртеше објава за тоа како здраво се храни и healthy food.
У главно тоа е тоа што треба да се знае со сите овие инфлуенсерки шо пробуваат да ни "помогнат" за self improvement.
Абе cheat day било :D

Кај нас можда и нема некоја модна блогерка/инстаграмџика или инфуенсерка што стилот што го промовира и се поклапа и со секојдневниот стил

а што е со манекенките?Знам неколку со одличен вкус за мода. Башка убави за очи мх мх :)

Кај нас можда и нема некоја модна блогерка/инстаграмџика или инфуенсерка што стилот што го промовира и се поклапа и со секојдневниот стил

а што е со манекенките?Знам неколку со одличен вкус за мода. Башка убави за очи мх мх :)
Па ставај да видиме не туку кажувај само :X3:

Недела е, успорена сум
Автоматски споено мислење:

Со Катарина на пример тешко дека може да има утка :love:

752-C71-D5-FE40-460-A-8-C66-074-B1-F5066-BF.jpg

AF618-CBA-E47-F-44-D1-A834-7-DB3-A48-B9-F84.jpg

31062-ADA-1-F49-41-CC-AA9-E-C2-E9-C4-FEED0-B.jpg

Последно уредено:
Недела е, успорена сум
Автоматски споено мислење:

Со Катарина на пример тешко дека може да има утка :love:

752-C71-D5-FE40-460-A-8-C66-074-B1-F5066-BF.jpg

AF618-CBA-E47-F-44-D1-A834-7-DB3-A48-B9-F84.jpg

31062-ADA-1-F49-41-CC-AA9-E-C2-E9-C4-FEED0-B.jpg
Оваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...

Оваа која е? Изгледа ми како и секоја слаба жена со просечна убавина...
Катарина не е модна инстаграмџика ама се мислев дали да се прошири тема. Катарина е манекенка со интернационална кариера, со самото тоа што има соработувано со светски дизајнери, има и подобар вкус. Или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom