Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што типуваш на Атлетико ?

Гледам се најавуваше како можна подефанзивна формација на Атлетико ама ништо од тоа, и Салзбург се добри офанзивно додека одбранава им е тапа така да треба да има голови. Исто и Реал - Менхенгладбах доста офанзивни формации и двата тима вредо да се пробаат на нешто поситна уплата 2+ пп & 2+ вп @ 16
Па со оглед на тоа што му одговара и нерешено на Чоло, не гледам поента офанзивно да излези, Салзбург е зезната екипа, и во Мадрид ги намачи.
Ама го гледам составот добар е, би требало и Салзбург да дај голче.
Мене ме влечи на тим 2 2+ или чиста 2
Тим 2 2+ и гг е уба опција.

А јас очекував ултра офанзивен фудбал со оглед на напаѓачките способности на двете екипи, ама изгледа претпазливо се игра.
Типувам на Аталанта јас дека ќе го добие овој натпревар.
Мојот човек Гасперини :cool:

И ја од што незнаев што да ја пишам Ајакс, ја лупнав над 10.5 корни, квота 2.
И нормално, застанаа на 10.

Многу лоша игра на Ајакс. Една шанса цел натпревар. Подобро е за нив ЛЕ.

Bitno dale 100 gola vo onaa nivnana liga.

Na 1x padnav. :pos:

не знам шо е со толку мал коефициент на интер, се чека украинците да се тргнат од гол или шо е работата.........интер треба да го прими вечерва,како шо оди текмата треба послободни да бидат шахтјор , а имаат играчи со кои можат да зададат удар..............3.20 шахтјор да даде гол па баш има валуе

Шо да се игра од помаливе квоти денес ? Вчера нешто ситно фатив , сакав денес да дуплирам ама ниедна око не ми фаќа.....

не знам шо е со толку мал коефициент на интер, се чека украинците да се тргнат од гол или шо е работата.........интер треба да го прими вечерва,како шо оди текмата треба послободни да бидат шахтјор , а имаат играчи со кои можат да зададат удар..............3.20 шахтјор да даде гол па баш има валуе
Јас на двојка паднав, заедно со Аталанта ги имав :( Можи требаше дупла шанса, имаше и за така добра квота 3.55 беше.

Мои предлози:
G2 - BIG 1 @ 1,70
Napoli - Sociedad 0-1 прво & 0-2 второ @ 1,68
Tottenham - Antwerp 1 & T1 @ 1,51
Rijeka - AZ Alkmaar 2 & T2 @ 1,52
ALBA - Fenerbahce 2 @ 1,40

9,18 квота у спл

Може и Real Madrid - Zenit 1-1 @ 1,65

napoli - sociedad ds 1x 1.30
young b - cluj ds 1x 1.15
tottenham-ant ki 1 1.40
rijeka-AZ ki2 1.45
maccabi-sivasspor ds1x 1.30

Каков ден промашив денес све излезе ко шо мислев :tapp:
Романија 1 :kafence: утеха ќе барам
сеа се исплаќа за хрватска :) замор или зошто не хрватска
Автоматски споено мислење:

.................................

не знам колку се исплаќа ама розенборг беше баш доминантен без завршница во првото, 1.6 е за победа во ж=иво...........

Последно уредено:
сеа се исплаќа за хрватска :) замор или зошто не хрватска
Автоматски споено мислење:

.................................

не знам колку се исплаќа ама розенборг беше баш доминантен без завршница во првото, 1.6 е за победа во ж=иво...........
Xрватска заслужвит златен медал :oleee: то шо овие го прает на Европското е нешто неверојатно. Беа прогласени за најголем аутсајдер едвај собраја екипа последниве првенства стално на дно Свака част Изгубив пари ама не жалам ваков тимски дух е неверојатен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom