Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лоша проценка на Менди..ептен
Автоматски споено мислење:

Ајде, барем ќе се отвори утакмицава сега :D

Стефан или Џонтра кога набројуваа некни црнци голмани фејлови некој го спомна Менди за да сузбие и го урочи (n)

Не сакам да звучам како расист, ама луѓето со црната боја на кожата т. н. црнци да беа паметни ке играа и шах. Исто е и со голманите, да беше некој паметен, ке имаше добар голман црнец.

Не сакам да звучам како расист, ама луѓето со црната боја на кожата т. н. црнци да беа паметни ке играа и шах. Исто е и со голманите, да беше некој паметен, ке имаше добар голман црнец.

55285dec541e83ecdf5ddb82d3a50aa3.jpg

И тоа со изгубен крал продолжува да игра, јебеш Чак Норис, Усаин Болт е царот :cuc:

И тоа со изгубен крал продолжува да игра, јебеш Чак Норис, Усаин Болт е царот :cuc:
од дртуга страна, имам впечаток клубовите со повеќе црни играчи, посебно високи и снажни се поуспешни, ете вчера Вестхем го скина Лидс, а денешнава утакмица меѓу Сити и Јунајтед беше млитава...
Туку друго не ми е јасно, еве гледам Челзи денес пак доста навивачи има, а некој играат пред празни трибини, што е финтата ??

Зошто? Има пасови, игра понекогаш, ама со Жезус и Стерлинг толку! Со Бернардо Силва и Агуеро покрај него друг човек е, вака губи воља за живот кога гледа дека сите топки му идат јабана!
Поникогаш, ова денес беше жално да се гледа

Затоа на DMF позиција му нема споредба

Туку друго не ми е јасно, еве гледам Челзи денес пак доста навивачи има, а некој играат пред празни трибини, што е финтата ??
Само градови што припаѓаат на одредени КОВИД-зони смеат да примаат лимитиран број на фанови, ако екипата доаѓа од град каде што има повеќе КОВИД случаи тогаш не смеат да пуштаат публика

*Му кажале дека шах се игра со раце, сместа тркнал у теретана да развие бицепс и трицепс. :D

Само градови што припаѓаат на одредени КОВИД-зони смеат да примаат лимитиран број на фанови, ако екипата доаѓа од град каде што има повеќе КОВИД случаи тогаш не смеат да пуштаат публика
ова е интерно во УК ,или мора преку УЕФА да се добие дозвола ???... мислам општо, ете меѓународни утакмици ??

Да не ти се наоѓа некоја статистика за 80 милионскиот Хаверц? За вечерашната утакмица, на пример. :cautious:
Ако продолжи вака стомилионскиот нивни за многу кратко ќе ја преземе круната од нашиот.

Шала настрана, Челзи ја среди одбраната ама сега и нив офанзивата им шкрипи.

Да не ти се наоѓа некоја статистика за 80 милионскиот Хаверц? За вечерашната утакмица, на пример. :cautious:

Мислиш играчот на сезоната со 4 гола од кои 3 против Барнсли?? или дефанзивниот напаѓач беше играч на сезона со 10 изиграни натпревари?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom