Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@Донев Пошто мислиш Лампард маестрално се постави против Тотенхем и се тоа 'je dio procesa mikani", да ми кажеш кој од Пеп и Оле беше тактичкиот генијалец денеска што свесно ја умртви напаѓачката сила на противникот (пошто ипак Бруно и КДБ се едни од подобрите во лигава, сигурно еден од двајцава тренери ептен профи тактика направил да го умртви противникот, исто како што Лампс ги затвори Сон и Кејн)
:D :D

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
@Донев Пошто мислиш Лампард маестрално се постави против Тотенхем и се тоа 'je dio procesa mikani", да ми кажеш кој од Пеп и Оле беше тактичкиот генијалец денеска што свесно ја умртви напаѓачката сила на противникот (пошто ипак Бруно и КДБ се едни од подобрите во лигава, сигурно еден од двајцава тренери ептен профи тактика направил да го умртви противникот, исто како што Лампс ги затвори Сон и Кејн)
Sega kje ti kaze deka vrska nemas, i deka jas namerno pisuvam gluposti.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Немаат никаква поврзаност натпреварите.

Ако споредуваме, еве да видиме што се случи кога Сити и Арсенал пробаа да нападнат против Тотенхем. Кој беше исходот?

B

Beginner

Гостин
Што е најтажното ако не е спремен Пули, ќе има само 2 опции за играње Тино крило или Хаверц крило а Канте-Маунт-Кова средина.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Сепак ја одбра 2рата опција, ќе видеме како ќе биде. Сигурно и Тино ќе дебитира со 20+ минути.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Lampard on Pulisic: “He’s been training through the week but we simply can’t risk him. We have seen two wingers go down recently, We are coming up to a busy period in the season. He isn’t ready today but hopefully Tuesday.”

Тренираше и вчера, ама мора претпазливост.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Lampard on Pulisic: “He’s been training through the week but we simply can’t risk him. We have seen two wingers go down recently, We are coming up to a busy period in the season. He isn’t ready today but hopefully Tuesday.”

Тренираше и вчера, ама мора претпазливост.
Претпазливост да, ама ниту на клупа? Не ќе да е минорно баш. Лампард вели надежно во вторник, ако не во вторник тогаш следната недела.

Не можеш да се потпреш на Пулишиќ, прераснува во луксуз искрени да бидеме. А многу го сакам и знаеме сите што поседува.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Немаат никаква поврзаност натпреварите.

Ако споредуваме, еве да видиме што се случи кога Сити и Арсенал пробаа да нападнат против Тотенхем. Кој беше исходот?
Ај ако сакаш поврзаност.

Да почекаме Тотенхем кога ќе гостува кај Сити и кај Ливерпул.
Конкуренти за титула играат дома против Тотенхем...исто како и ситуацијата што ја спомнав јас.

Па тогаш ќе коментираме кој пристап ќе имаат Пеп и Клоп, дали ќе се отворат, дали ќе бркаат 0-0 и што останато ќе се случува.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Многу слабо полувреме.

Ништо не изиграа, по некоја шанса само после прекин. Скоро сите изгубени.

И нека не им станува навика ова први да примаат гол. Се враќаа претходно, ама денес ако значитеу не го подигнат сите нивото во второ, тешко.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.340
Поени од реакции
5.438
Па реално и не бевме многу лоши само една глупост им поклонивме пенал они ништо не изиграа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Тино-Тами-Тимо е триото што ќе ни донесе победа!
Автоматски споено мислење:

Многу слабо полувреме.

Ништо не изиграа, по некоја шанса само после прекин. Скоро сите изгубени.

И нека не им станува навика ова први да примаат гол. Се враќаа претходно, ама денес ако значитеу не го подигнат сите нивото во второ, тешко.
taktika batec moj se vide na drugi ekipi sto se otvorija protiv Everton odma primija gol od DCL!

Richarlison so topka ne se sklopi!!!

Eve Calvert Lewin ne se vide deneska, a cela sezona dava golovi!!! Odlicna partija batec!

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Пресликано полувреме на средниот ред од последните пет меча. Со исклучок на Канте.
Ковачиќ и Маунт спијат, џогираат. Ниту напред, ниту назад нешто изиграа.

Жиру и Вернер за првпат со топката се запознаа во 35 минута. Пеналот е класичен проблем на недостаток на комуникација. Јас не би го посочил само Менди како виновник.

Рис Џејмс, мајсторе. Треба шамари да дели на бездушниве. Хаверц е претерано слаб. На десно крило не може да покаже ништо, во ред. Ама базични потези, додавања. Душа нема, закочува.

И после голот имавме три шанси за враќање во игра инстантно и не ги искористивме. Муабетот за неефикасноста. Иако Челзи е тим со најмногу постигнати голови во лига.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
Многу слаба игра до сега, 60та минута. Ај да видиме дали ќе живнат
Автоматски споено мислење:

Каи е неверојатно слаб, дали од тоа ковидод има проблеми да земе воздух или што му е

Која среќна газица за да не падне пенал упм. Многу лоша реакција од Бен.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па ваљда нема да е крај на свет замена да се направи, а?

Kajgana Shop

На врв Bottom