Komsijata so 300 krivicni dela zema bg pasos so vrski mu go izbrisaa dosieto i ene go vo london pecali pariAJDE POCNAA SITE ZA KAZNI DA PISUVAAT
Imam 40 000€ kredit eu, dve godini neplaten na polozitelno sum, kje prat problem?AJDE POCNAA SITE ZA KAZNI DA PISUVAAT
Kako si zemal kredit so mk pasos ?, imam 2 prijateli im gi zemaa pasosite , edniot imase kredit 50k ,a drugiot kriminal vo avstrijaImam 40 000€ kredit eu, dve godini neplaten na polozitelno sum, kje prat problem?
Претпоставуваше дека прашува за вадење како шо сите моментално вадемо, а иначе у право си.Крвна врска е потребна ако вадиш државјанство врз база на бугарско потекло. За преку брак, не е битно дали брачниот е партнер роден Бугарин или натурализиран (од Македонија), но услов е да живееш 5 години во Бугарија. Значи теоретски може ти да се омажиш/ожениш за Македонец со бугарски пасош, но мора во Бугарија да живеете за да имаш право на таа основа да аплицираш за државјанство.
Vas ukaz e otkazan poradi brza voznja hahahahAbe ne tropaj gluposti da ne ti se smeat
Дај бе не го издавај човекот. Се сменил, свртил нов лист...Komsijata so 300 krivicni dela zema bg pasos so vrski mu go izbrisaa dosieto i ene go vo london pecali pari
Сеуште не е објавен указ 226/2020,можеби затоа избришал.......false alarm....Deckono sto gi objavuva Ukazite na fb grupata gi izbrisal site postovi vkjucuvajkigo i denesniot
@palekrstic sto mislis ke ima ukaz denesСеуште не е објавен указ 226/2020,можеби затоа избришал.......false alarm....
Stom do sega nemase nema ni da ima , ovoa ti e da izgubes volja , 1 godina potpis pa uste edna dodeka da go zemes da ti skisne i od pasos i se@palekrstic sto mislis ke ima ukaz denes
da ne si bil na intervju 2019 ?Konecno i kaj mene promena. Intervju na 11.02.2018 predposledna promena avgust 2020 i sega 11.12.2020 ovaa promena. Procitav na prvata strana deka se ceka 7 meseci od ovaa pa do slednata, dali e kaj site taka ili ima kaj nekoj porano ? Dali ima sansi da cekam pomalku vreme ili minimum 7 meseci?
Истото и јас го прашав но 02.2018 бил. 2,5 години бил на задолжителна па тек со тие од 02.2019 влегол на финална.da ne si bil na intervju 2019 ?