UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Во Ф1 се деси ова. Данил Кјат, Русин нормално, не клекна и го даде баш овај одговор. Никој не смееше ни да му писне, мајка Русија е тоа, никогаш покорена :D
ne sum znael, ete istomislenik, ako imas i video da mi pratis vo PP ke ti bidam blagodaren

ne sum znael, ete istomislenik, ako imas i video da mi pratis vo PP ke ti bidam blagodaren

поише имаше што не клекнаа, Верстапен, Леклерк итн

Би било интересно и Салцбург да тепа, па сосе нас и побратимите од Мадрид да отпаднат, кад је бал... :kafence:
Можно е да го јадиме пошто како оси играат децава. Халанд да им беше 3-0 ќе беше

Бензема - топ 5 напаѓачи во историјата на ЛШ (не го велам само јас ова, статистика си има, само Роналдо, Меси, Раул и Левандовски се бољи од него)
Автоматски споено мислење:

Ja da sum bil igrac (na bilo koj) na pocetok na tekma ako mi rekle da klecam, ke recev klecam samo pred boga..
Жена ти дислајкс дис

Како што пишав вчера 1-1 и 3+
Какви иксови и калкулации нема шанси Реал да пушти некој друг да одлучува за нив и да дозволи испѓање од групи првпат во нивната историја.

Јас пишав, Лајпциг не е за потценување, заебана екипа е,ме зачуди поразот од 5:0 во Манчестер изгледа имале лош ден.
Повеќе мислев дека Псж ќе испадне него Лајпциг, играат фудбал дечките и имаат одличен млад тренер.
После битката сите се генерали!

Со овие резултати, Интер иде даље?
Со овие резултати Интер ќе биде последно место :D

При моменталнава ситуација и навидум сигурна победа на Реал, Интер со победа оди даље, со се останто е последно место.
Интересна група :D

Пишувај кирилица, некој ќе сфати погрешно. Да клецам и да клечам не е исто.;)
провери тема Сериа А зошто пред 21 часот не можам да пишувам на кирилица :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom