Vidal i Barela povredeni Ninjata ne postoi. Galjardini, brozovic i sensi sredina ovoj poslednio ke se povredi nakaj 20min i Konte samo za da ne go pusti Eriksen ke go igra Perisic sredina i ovie od kontra ke ni ja dupnat glavata.
Live-stream365.comKobe daj toa tvojot strim za pratenje fudbal
On ne ni trebase da menja, samo trebase da se nastavi so istata formacija posle finaleto u Le.Inter Boss Antonio Conte Wasted Time By Changing System To Suit Christian Eriksen, Italian Media Argue
Whilst AC Milan look highly likely to be crowned Winter champions in Serie A, the race for the actual title is still open according to a report in today'ssempreinter.com
Ова е тоа што го дискутиравме. Го фати паника дека усраа доста шанси на почеток и одма ја смени. А и доста кратко лето имаа за да ја средат на тренинг и да ја уиграат. Јебига, излеа не му беше судено на Ериксен у Интер.
Секако дека когаимаш играч ко Ериксен, мора да пробаш да го интегрираш во поставата. Ако беше успешен експериментот, сите ќе го величевме. Вака само направи штета и потенцијално ја еба сезоната во CL, ај за другово има уште многу да се игра.On ne ni trebase da menja, samo trebase da se nastavi so istata formacija posle finaleto u Le.
Ова и не е баш точно, ако се гледаат двете сезони на Конте во Челзи, не само првата на која ти се потпираш.А јас таквите тренери ги множам со нула, тренер кој не знае како со квалитетни техничари и преферира умрени копачи за мене не е тренер. Така беше со Фабрегас у Челзи, еве истото со Ериксен кај нас, и што е најтрагично уште копачи ќе се носат у тим, ете со Паредес не поврзуваат, Канте, и кој беше уште таму, небитно.
Две нејасни прашања имам, зошто побогу го носеа Ериксен кога Конте не сака таков тип на играчи? И второто, зошто мења формација кога гледа дека не оди? И сеа на крај Ериксен ќе биде крив пошо ради него мењал гомнарот формација, а уствари го унакази цел тим со тоа, покрај Ериксен секако. Би го убил Конте со маша за буричкање пепел.